Apa de la robinet rămâne NEPOTABILĂ! Reacţia Apa Nova Ploieşti


10 februarie 2019

DSP Prahova a anunţat, duminică, faptul că măsura privind interzicerea folosirii apei de la robinet rămâne în vigoare pentru mai multe zone din Ploieşti, din cauza unei avarii majore la reţea.

Cetăţenii NU au voie să folosească apa de la robinet pentru băut, gătit, spălat vase, spălat pe dinţi sau pe corp. Zonele în care consumul apei de la robinet este INTERZIS sunt: Cartier Nord, cartier Republicii, stăzile Gheorghe Doja şi Splaiului şi zona dintre străzile Zidari şi Deltei!

În urma celor întâmplate, Apa Nova Ploieşti a emis un comunicat de presă pe care îl redăm integral:

În zona afectată ieri, 09.02.2019, de avaria majoră ce a generat probleme privind aspectul de turbiditate a apei furnizate, parametrii de turbiditate şi clor se încadrează în limitele de potabilititate în conformitate cu verificările realizate de laboratorul mobil al companiei Apa Nova Ploieşti, verificări realizate şi astăzi, 10.02.2019.

În data de 09.02.2019 în paralel cu intervenţiile de localizare şi izolare a piederii  s-au realizat şi manevre de transferare treptată pe altă zonă de aprovizionare. 
Prin aceste acţiuni, la verificările din teren, s-a constatat conformitatea pentru indicatorii clor şi turbiditate.

După localizarea pierderii şi finalizarea intervenţiilor de izolare a tronsonului de conductă afectat în cursul serii de ieri, 09.02.2019, s-au realizat intervenţii de revenire la modul de alimentare iniţial, pentru a asigura alimentarea optimă şi din punct de vedere al presiunii furnizate către utilizatori. 

Atât în cursul zilei de ieri, cât şi astăzi, s-au prelevat şi probe bacteriologice, rezultatul unor astfel de analize se obţine după 72 de ore.

În zonele: Cartier Nord, Cartier Republicii, străzile Ghe Doja, Splaiului zona străzilor Zidari şi Deltei, operatorul serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare a pus şi pune la dispoziţie cisterne mobile de apă, iar clienţii pot suna la numărul de telefon 0800 800 923 prin Call center-ul companiei.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(105 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova