De la cititori-Pericol de incendiu la depozitul de deşeuri de la Floreşti?!


5 decembrie 2018

Un cititor deprahova.ro ne-a semnalat faptul că a observat ieşind fum din incinta firmei S.C Polimeri Est Impex S.R.L, care este situată la intrare în Floreşti.Cititorul spune că nu este prima oara când a văzut fum în zona respectivă.


”Astăzi, în jurul orei 13.00, am văzut fum ieşind din curtea Polimetri Est Impex. Nu este prima oară când văd fum ieşind de acolo. Mie unul îmi este teamă să nu ia ceva foc, acolo fiind un depozitt de materiale plastice. Asta mai ales după numeroasele incendii care au avut loc în Prahova, în prim-plan fiind  incendiul de la  depozitul de materiale plastice din Ploieşti. Cred că autorităţile ar trebui să fie mai vigilente în cazul societăţilor  de genul acesta”, a susţinut cititorul nostru.


Firma S.C Polimeri Est Impex S.R.L are ca obiect de activitate “Secţie de producţie materiale plastice primare, colectare, depozitare şi comercializare deşeuri metalice (feroase şi neferoase), nemetalice reciclabile, deşeuri periculoase şi nepericuloase, DEEE.


Firma respectivă a mai fost sancţionată de două ori în 2016. Concret, conform informaţiilor apărute în presa locală,  în urma unui incendiu, firma sus menţionată a fost sancţionată cu amendă în valoare de 55.000 lei pentru că nu a eliminat în totalitate deşeurile de mase plastice depozitându-le lângă şi chiar amestecându-le cu alte tipuri de deşeuri de materiale plastice care au fost achiziţionate ulterior incendiului. Ulterior, Garda Naţională de Mediu Prahova a mai aplicat o amendă în valoare de 40.000 lei pentru că deşeurile nu au fost depozitate în aşa fel încât să nu afecteze negativ peisajul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(20 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova