SC HIDRO PRAHOVA SA anunţă  sistarea furnizării apei potabile în oraşul Slănic,Cartier Grosani, pentru o perioadă de 24 de ore


29 octombrie 2018

SC HIDRO PRAHOVA SA – Sucursala Plopeni, Punct de Lucru Slănic  anunţă  sistarea furnizării apei potabile în oraşul Slănic, Cartier Grosani, în data de 29.10.2018 pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu orele 16,00 pentru executarea lucrărilor de cuplare a conductei de aducţiune de la staţia de apă Schiulesti la Rezervorul Gogon, lucrare executată de S.C. Montin în urma Proiectului derulat de Consiliul Judeţean Prahova   “Înlocuire conductă transport apă potabilă şi reabilitare construcţii hidrotehnice aferente, de la Staţia de Tratare Schiulesti la rezervorul de înmagazinare Gogon “.

       Societatea Hidro Prahova SĂ îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile, asigurându-i  că echipele de intervenţie ale societăţii Montin S.A. vor face tot posibilul să finalizeze lucrările în cel mai scurt timp.

După finalizarea lucrărilor reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii Hidro Prahova, se va face la parametrii de calitate corespunzători.

    SC HIDRO PRAHOVA SA roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe toată durata întreruperii furnizării apei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(240 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova