vicepreşedintele Indiei, Venkiah Naidu, prezent la Ploieşti


20 septembrie 2018

O delegaţie din India a fost, astăzi, 20 septembrie 2018, la Ploieşti, pentru a se întâlni cu autorităţile locale în vederea dezvoltării relaţiilor mediului de afaceri din cele două ţări. Delegaţia indiană a fost condusă de vicepreşedintele Venkiah Naidu. 

Din partea autorităţilor locale, au fost prezenţi prefectul Mădălina Lupea, preşedintele CJ Prahova Bogdan Toader, primarul Ploieştiului Adrian Dobre şi reprezentanţi ai mediului de afaceri. Evident, la discuţii a participat şi ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea.

"La întâlnirea pe care am avut-o la Camera de Comerţ şi Industrie au participat Radu Oprea, ministrul pentru Mediul Afaceri, preşedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, iar din partea delegaţiei din India, vicepreşedintele Republicii India, ministrul de finanţe, dar şi cei doi ambasadori, al Indiei în România şi al României în India. Am prezentat oportunităţile pe care judeţul nostru le oferă investitorilor străini. Preşedintele CJ Prahova a evidenţiat existenţa parcurilor industriale din Prahova şi faptul că judeţul nostru este practic un paradis al investitorilor străini. Primarul Adrian Dobre a menţionat tradiţia pe care Ploieştiul o are în domeniul petrolier şi faptul că avem o universitate unică în acest domeniu, în Europa de Est. De partea cealaltă, vicepreşedintele Indiei a prezentat oportunităţile pentru românii care merg în India pentru afaceri sau turism", a explicat prefectul judeţului Prahova, Mădălina Lupea.

Întrevederea a început la ora 09:10 şi a durat aproximativ o oră, după care delegaţia indiană a plecat pe Valea Prahovei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(23 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 20 februarie 2019
Statistii deprahova