Anunţ privind oprirea apei în Plopeni, Băicoi şi Dumbrăveşti,din cauza unei avarii la o conductă a Exploatare Sistem Zonal Prahova


1 august 2018

Având în vedere avaria accidental produsă în data de 1 august 2018 pe conducta de alimentare cu apă din Sursa ESZ - Staţia de Tratare Văleni - zona cimitir Văleni, societatea HIDRO PRAHOVA S.A. anunţă oprirea apei potabile în oraşele Plopeni şi Băicoi (cartiereleŢintea şi parţial Dâmbu), precum şi în comuna Dumbrăveşti, începând cu ora 13.30.  Exploatare Sistem Zonal Prahova estimează ca remediere a avariei să dureze aproximativ 12 ore.

 

Societatea HIDRO PRAHOVA SA îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi din lipsa apei potabile, asigurandu-I că echipele de intervenţie ESZ vor face tot posibilul pentru ca remedierea avariei, precum şi reluarea furnizării apei potabile, să se reia în cel mai scurt timp.

 

Înainte de reluarea distribuţiei vor fi prelevate probe de apă, cevor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate, conform reglementărilor în vigoare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(17 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 20 februarie 2019
Statistii deprahova