Cupa Suporterilor ”Peluza Latina”, un eveniment caritabil plin de surprize


16 decembrie 2017

Pentru că ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă,suporterii Petrolului Ploieşti aflaţi la Peluza a IIa a stadionului Ilie Oană au demarat un eveniment caritabil prin care aceştia şi-au propus  să aducă un strop de bucurie unor ploieşteni năpăstuiţi de soartă. 

Drept urmare, potrivit unui  comunicat de presă emis de ultraşi , cei interesaţi să participe la acest eveniment sunt aşteptaţi  vineri, 22 decembrie 2017, ora 18.00, la sala Leonard Doroftei, acolo unde se vor desfăşura meciurile Cupei Suporterilor ”Peluza Latină”.  

Principala acţiune a acestui eveniment o reprezintă strângerea de fonduri, haine şi orice îi poate ajuta pe cei necăjiţi. Vor fi urne pentru donaţii şi un loc special pentru produse(vârste intre 3 si 18 ani). 

La competiţie vor participa echipe formate din ultraşi membri ai Peluzei Latine. Câştigătorii va avea onoarea de a juca, într-un meci demonstrativ, împotriva unei echipe formată din jucători ai F.C. Petrolul Ploieşti.

Iată comunicatul de presă: 

”Pentru mulţi sărbătorile de iarnă înseamnă bucurie şi petrecerea timpului alături de cei dragi. Însă nu toţi au parte de aceste momente frumoase în viaţa lor. 
Pornind de la o acţiune de ajutorare a celor greu încercaţi de soartă, a luat naştere această competiţie organizată de Peluza Latină. Deşi ni s-a părut greu la început, am încercat să arătăm că orice este posibil dacă ne unim forţele şi credem într-o idee. 
Astfel, pe data de 22 Decembrie 2017, la ora 18 sunteţi invitaţi la sala ,,Leonard Doroftei", strada Milcov, nr.1 pentru a lua parte la prima ediţie a acestei competiţii. 
Vor avea loc meciuri de fotbal între echipele formate din membri ai Peluzei Latine, iar echipa câştigătoare va disputa un meci demonstrativ cu o echipă formată din jucători ai echipei F.C. Petrolul Ploieşti. 
Vom avea invitaţi speciali care au pus oraşul Ploieşti la loc de cinste. Fie că vin din fotbal, box sau baschet vor fi alături de noi pentru această cauză nobilă. 
Carismaticul Bubanu Prahoveanu va fi prezentatorul care fără să ezite a acceptat invitaţia noastră. 
Cabron, trupa Happy Dance şi Victor Dorobanţu vor fi entertainerii acestei prime ediţii. 
Va avea loc şi o tombolă cu premii oferite de Max Fun(voucher biliard, bowling, PS4), Ploieşti România(tricouri, fesuri) dar şi produse semnate de jucătorii echipei F.C. Petrolul Ploieşti(premiul cel mare tricoul de joc original al căpitanului echipei Claudiu Tudor semnat de către actualul lot de jucători).
La Magazinul Colecţionarului, piesa de rezistenţă este tricoul de joc original al lui Cristi Vlad de la promovarea din C in B în anul 2008.
Principala acţiune rămâne strânsul de fonduri, haine şi orice poate ajuta pe cei necăjiţi. Vor fi urne pentru donaţii şi un loc special pentru produse(vârste intre 3 si 18 ani). 
Va exista şi o comisie de validare a fondurilor formată din Leonard Doroftei şi Cătălin Burlacu .

Invităm alături de noi toţi petroliştii, indiferent de locul pe care îl ocupă pe stadion. Împreună suntem o familie. De asemenea, orice ploieştean de bună credintă şi care doreşte să ajute este aşteptat la eveniment.
INTRAREA LIBERĂ!
CU PETROLUL TOT ÎNAINTE!
Informaţii suplimentare: 0732888111”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(44 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 12 decembrie 2018
Statistii deprahova