Corpului Diplomatic şi Consular al României, în vizită la CONPET Ploieşti


1 septembrie 2017

Cu ocazia Zilei Diplomaţiei Române, aniversată în fiecare an, la 1 septembrie, CONPET S.A. a primit vizita Corpului Diplomatic şi Consular al României.

Delegaţia oficială, formată din 80 de ambasadori şi consuli ai României în străinătate, a fost condusă de Ministrul Afacerilor Externe,  Teodor MELEŞCANU.

Viceprim-ministrul României, Graţiela GAVRILESCU, Ministrul Mediului, a fost prezentă, cu acest prilej, la CONPET, marcând astfel un moment deosebit de important pentru promovarea judeţului Prahova în mediul diplomatic.

Este pentru prima dată când, în cadrul Reuniunii Anuale a Diplomaţiei Române, judeţul Prahova a fost inclus în agenda acestei manifestări, ca punct de interes major.

Gazdele vizitei au fost Prefectul judeţului Prahova,  Ioana Mădălina LUPEA,  Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova,  Bogdan TOADER, şi Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Ludmila SFÂRLOAGĂ.

Întâlnirea s-a desfăşurat la sediul companiei CONPET, un reper al mediului de afaceri prahovean, o companie strategică pentru economia românească.

,,Noi, CONPET S.A., susţinem diplomaţia economică românească şi dorim să ne oferiţi sprijin în promovarea proiectelor sau parteneriatelor noastre pe pieţele externe[...]vă asigur de faptul că, vă stăm alături în orice demers întreprins în vederea asigurării păcii, stabilităţii naţionale şi bunelor relaţii cu vecinii şi partenerii din exterior”, a declarat Liviu ILAŞI, director general CONPET S.A..

CONPET S.A. este operatorul Sistemului Naţional de Transport al petrolului prin conducte, companie strategică pentru industria energetică naţională, reprezentativă pentru piaţa românească de capital.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(64 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 19 octombrie 2018
Statistii deprahova