JUNIORII IV de la CSM PLOIEŞTI, comportare foarte bună la „PROSOTSANI SPRING HANDBAL CAMP”!

Două echipe de juniori IV ale CSM Ploieşti au participat, în Grecia, la un Festival de handbal organizat de clubul A.O. Prosotsanis, din regiunea Dramas. „Prosotsani Spring handbal camp” - Ediţia a 2-a a fost o competiţie rezervată copiilor născuţi în anii 2004 şi 2005, care a avut la start şapte echipe în întrecerea fetelor şi nouă echipe în cea a băieţilor. Fetele pregătite de Robert Comendant au câştigat toate cele şase confruntări susţinute la Prostsani şi, chiar dacă nu s-a alcătuit un clasament la final, toate echipele fiind premiate, se poate spune că au câştigat competiţia. Rezultatele obţinute de fetele noastre au fost următoarele: 25-7 cu Panserraikos, 13-2 cu Nevrokopy, 19-6 cu Prosotsani 1, 15-7 cu Prosotsani 2, 21-11 cu Zefiri şi 16-7 cu Philipos. Lotul deplasat în Grecia a fost: Andreea Floroiu, Denisa Anghel, Ioana Manolache, Carla Profirescu, Mihaela Neagu, Viorica Gheorghe, Cornelia Podărescu, Ana-Maria Alexandru, Maria Niţă, Catinca Radu, Bianca Andrei, Bianca Andronache şi Maria Radu.

În competiţia băieţilor au fost înscrise nouă echipe, dar fiecare grupare a susţinut doar câte cinci partide, rezultatele sportivilor antrenaţi de Gheorghe Puia şi Ramona Ştefan fiind următoarele: 16-16 cu Aeropos, 20-21 cu IEK Ksini, 25-15 cu Philippos Verias, 28-11 cu Dramas şi 25-27 cu Prosotsani.

Mai trebuie spus că organizatorii au impus o serie de reguli interesante din punct de vedere tactic, menite să dezvolte abilităţile tinerilor jucători, toate echipele fiind obligate să se apere avansat în prima repriză şi să folosească alte două sisteme de joc în partea secundă, fiind interzis clasicul 6-0.