Mădălin Mihailovici, faţă în faţă cu Uniunea Suporterilor Petrolişti


13 decembrie 2018

O parte dintre reprezentanţii Uniunii Suporterilor Petrolişti au discutat joi cu Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul-finanţator al Petrolului Ploieşti.

Iată comunicaul de presă emis de Uniunea Suporterilor Petrolişti:

În sfârşit, după îndelungi insistenţe, azi a avut loc o întâlnire între domnul Mădalin Mihailovici şi reprezentanţii USP-ului, la sediul clubului, alături de CEO Veolia participând şi Alexandru Moldovan, director Veolia şi Dragoş Ferariu, avocat Veolia.Încercând să sintetizăm cele discutate în aproape o ora şi jumătate, ar fi de spus următoarele:

1.Am solicitat o comunicare periodică directă între USP şi domnul Mihailovici, rămânând stabilit să ne întâlnim cel puţin de două ori pe an, în pauzele competiţionale.

2.Parteneri grei, alături de Veolia, nu au venit până acum, din două motive, conform domnului Mihailovici: a echipei şi a suporterilor. Echipa nu s-a exprimat la un nivel mulţumitor, iar din tribună se scandează "demisia" etc. Am explicat că sursa tensiunilor a fost antrenorul Grozavu, că suporterii la Ploieşti sunt vulcanici, după cum bine se ştie; speră ca odată cu promovarea să mai apară şi alte companii puternice alături de club. Până acum au fost doar unele discuţii prin care se dorea de fapt ori preluarea echipei de către alţii , ori scenarii fantasmagorice cu oameni din străinătate fară a avea nicio intenţie reală de a investi la Petrolul.

3. Nu se pune problema deocamdată a constituirii vreunui SA, momentan încă suntem la faza de construcţie a unui club şi actuala formă de organizare este potrivită mai bine acestei faze.

4. Nu are niciun impact asupra activităţii clubului faptul că Veolia va pierde (dacă îl va pierde) servicul de termoficare al Ploieştiului (care numai în această iarna îi va aduce oricum pierderi de 5 milioane de euro). "Zvonurile privind problemele legate de finanţarea activităţii clubului sunt la fel de adevărate ca acelea care mă dau candidat la funcţia de primar al Ploieştiului". Adică aberaţii.

5. Credeţi că se poate promova cu actualul lot? Răspuns: "La limită. Se va face o analiză în perioada imediat următoare, atât a lotului de jucători cât şi a staffului şi vom vedea ce schimbări vom face."

6. Acel raport al firmei care se ocupă de organizarea clubului, de analizarea/evaluarea activităţii tuturor salariaţilor, de la femeia de serviciu la preşedinte, va fi gata pe 20 decembrie. Alexandru Moldovan, care se ocupă de această problemă, a zis că undeva la sfârşitul lui ianuarie 2019 va fi gata şi modelul organigramei care ar urma să fie implementat, urmând ca apoi să se parcurgă paşii pentru a ajunge la acea formă de organizare (au fost aduse în discuţie aici evident problemele legate de marketing, scouting, CCJ, FCPTV, muzeu). S-a discutat şi despre prezenţa la meciurile de acasă ("mă aşteptam să vină mai multă lume la meci") şi despre parteneriatul cu O.Lyon şi cu Plzen (toate la timpul lor).

7. "Peste câţiva ani, luăm în calcul identificarea unei locaţii/teren în vederea cumpărării/concesionării pe care să se construiască viitoare bază de antrenament a Petrolului".

8.Aveţi ceva să-mi reproşaţi?
- declaraţia cu mutatul echipei din oraş : era pentru cine trebuia să audă. Nu s-a pus problema şi nici nu se va pune vreodată.

- plecatul mai devreme de la meciul de la Popeşti : nu pot să nu fiu suporter, nu îmi placea ce vedeam pe teren.

- suporterii trepanaţi : sunt unii care sunt veşnic nemulţumiţi, care au în spate anumite persoane.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(67 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova