Suporterii Petrolului, la capătul răbdării în ceea ce-l priveşte pe preşedintele Cristi Vlad: Nu te mai vrem! Pleacă şi tu!


2 noiembrie 2018

Cristi Vlad, preşedintele Petrolului Ploieşti, a pierdut încrederea fanilor, cei care au decis să ocupe o funcţie de conducere în sânul formaţiei ploieştene. Totul a generat după ce jocul lupilor galbeni din ultima perioadă a lăsat de dorit, ultraşii considerându-l pe oficialul clubului unul dintre principalii vinovaţi.

Astfel, după meciul cu CS Mioveni, încheiat la egalitate, scor 0-0, o parte dintre suporteri au mers la vestiare pentru a-i cere socoteală atât tehnicianului Leo Grozavu, cât şi preşedintelui Cristi Vlad, discuţiile nu au fost unele tocmai amiabile, după cum se poate vedea din imaginile de mai jos, suporterii fiind la capătul răbdării de a mai accepta vreo scuză din partea lui Cristi Vlad.

A La finalul acelei seri tensionate, conducerea FC Petrolului Ploieşti i-a reziliat contractul fostului antrenor Leo Grozavu, în locul lui fiind numit interimar Tavi Grigore. Însă, cu toate că spiritele s-au calmat, ultraşii aflaţi la Peluza I Ilie Oană i-au solicitat preşedintelui Cristi Vlad demisia la fiecare meci. Acum rămâne de văzut cât va mai dura până se va umple din nou butoiul cu pulbere iar tensiunile vor prinde amploare din cauza problemelor de management pe care fanii le-au semnalat.

ATENŢIE! Limbaj licenţios!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(618 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova