FOTO| Haos! Petrolul Ploieşti, împărţit în mai multe tabere! Conducerea TACE!


9 octombrie 2018

Haosul a pus stăpânire pe Petrolul Ploieşti după înfrângerea suferită  la Piteşti în faţa trupei locale, FC Argeş! Nici măcar victoria categorică obţinută de elevii lui Leo Grozavu, scor 6-2, în partida disputată pe teren propriu contra celor de la  Luceafărul Oradea nu a stins tensiunile apărute în sânul familiei lupilor galbeni!

Ba mai mult, haosul s-a instalat în adevăratul sens al cuvântului  la clubul ploieştean! Ruptura dintre conducere şi antrenorul Leo Grozav este una vizibilă, iar fanii s-au împărţit în trei tabere! Suporterii aflaţi la Tribuna a IIa a stadionului i-au declarat război deschis actualului tehnician al lupilor galbeni, în timp ce ultraşii aflaţi la Peluza 1 vor ca preşedintele Petrolului Ploieşti, Cristi Vlad, să demisioneze, aceştia afişând şi mai multe mesaje împotriva celui aflat la conducerea formaţiei ploieştene.
Singurii care au rămas, deocamdată, imparţial sunt ultraşii de la Peluza Latina, ei decizând să nu scandeze împotriva vreunui oficial al clubului ploieştean.
Interesant este faptul că în toată această nebunie cei aflaţi în conducerea Petrolului Ploieşti, fie că vorbim de antrenor, preşedinte sau finanţator, au decis să stea de parte ochii presei şi să nu mai organizeze nicio conferinţă de presă, nici înainte de meci, nici după.

Lipsa lor de reacţie, aşteptată cu siguranţă de întreaga suflare petrolistă, nu are cum să rezolve probleme care au luat amploare deja. Ba din contră, arată o slăbiciune şi faptul că nu pot să gestioneze situaţiile de criză.   

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(389 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova