S-a umplut paharul!Fanii nu mai acceptă haosul de la Petrolul Ploieşti! Se cer DEMISII de onoare | VIDEO


4 octombrie 2018

Petrolul Ploieşti a pierdut partida disputată, joi, la Piteşti, 0-3 cu FC Argeş, iar asta a fost picătura care a umplut paharul!

Aproximativ 50 de fani din cadrul Peluzei I Ilie Oană s-au strâns în faţa arenei ploieştene pentru a aştepta autocarul echipei şi pentru a-i cere antrenorului Leo Grozavu să-şi dea demisia de onoare (Citeşte articolul integral şi vezi imagini pe Realitatea de Prahova.), lucru care se pare că s-a şi întâmplat!

Faptul că Petrolului Ploieşti are un parcurs haotic în campionat ar trebui să-i dea de gândit lui Mădălin Mihailovici, reprezentantul societăţii care finanţează echipa, şi nu ar fi rău dacă ar  face o analiză asupra prestaţiei anumitor jucători, a contractelor acestora şi a modului în care ei au ajuns să îmbrace tricoul galben-albastru. 

Nu de alta, dar cineva trebuie să răspundă pentru modul defectuos în care este condus FC Petrolul Ploieşti, iar Mihailovici, având şi susţinerea fanilor, este singurul în măsură să umble la organigrama clubului ploieştean. 

Ştim cu toţii şi ar trebui să ştie şi cel care vine cu banii că ”peştele de la cap se-mpute”, iar demisia antrenorului Leo Grozavu nu este suficientă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(871 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova