Derby-ul României, la trap, se decide duminică la Ploieşti într-o atmosferă de spectacol şi street food


3 octombrie 2018

Hipodromul Ploieşti îi aşteaptă duminică pe toţi iubitorii de cai şi pasionaţi de curse hipice. Cea mai importantă cursă va fi derby-ul de trap al României, însă şi celelalte 5 sunt deosebit de spectaculoase.

Grila reuniunii include curse pentru caii de la 2 la 4 ani şi mai ales Derby-ul de trap al României, cu start lansat, pe distanţă de 2700 metri. Programul începe de la ora 10 şi va continua toată ziua cu un spectacol unic in ţara noastră – caii dansatori conduşi de Miron Bogoci. Trupa, cunoscută sub denumirea de ”Minunile lui Bogoci”, le va arată spectatorilor cât de inteligenţi, sensibili la muzică şi cât de ascultători sunt aceste animale frumoase. Pe toată durata zilei, spectatori vor avea la dispoziţie şi un festival de street food cu mâncare pentru toate gusturile. Aşă că, de la tradiţionalii mici româneşti şi până la pretenţioasele fructe de mare, practic, orice fel de mâncare vă doriţi la hipodrom o gasiţi. Binenţeles că spectatorii vor avea şi deserturi delicioase din care să aleagă şi multe alte surprize. Biletul de intrare este 5 lei pentru adulţi, copiii cu vârsta de până la 14 ani nu plătesc nimic, iar o oră de parcare la Hipodrom costă 2 lei.

Gazda reuniunii va fi, ca de obicei, managerul Hipodromului, Lucian Rădulescu care, este convins că” derby-ul de trap, de duminică 7 octombrie, al României va fi momentul culminant al unui sezon foarte bun la curse, cu multe duminici în care au fost  prezenţi peste 3000 de spectatori”, iar Cristian Ganea, viceprimarul oraşului care a coordonat lucrările de reconstrucţie, susţine că ”Hipodromul Ploieşti a demonstrat deja că-şi merită investiţia pentru că atrage tot mai mulţi oameni şi nu doar din oraşul nostru, ci şi din împrejurimi, pentru că este unic în România şi oferă un altfel de divertisment, mult mai de calitate decât o plimbare prin mall sau decât clasicul grătar, pentru că înseamnă  aer liber, natură  şi prezenţa celor mai frumoase animale: caii. În plus, de ceva vreme, încercam, şi reuşim, să completăm programul, pe durata întregii zile, cu divertisment şi festival de street food.”

În afară de cursele de duminică 7 octombrie Hipodromul Ploieşti va mai găzdui reuniuni în acest an.Sezonul se va încheia pe 2 decembrie cu premiul de închidere, o alergare semiclasică pentru caii de 3 ani şi mai în vârstă pe distanţa de 1950 de metri.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(37 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova