Cristi Vlad, despre motivul transferului lui Robert Tudor la FCSB


7 august 2018

Cristi Vlad, preşedintele ACS Petrolul 52, a explicat cum Robert Tudor, atacantul fost component al echipei de juniori „U 16” a FC Petrolul, a ajuns să joace pentru FCSB.

„Într-adevăr, am discutat cu Valeriu Argăseală despre Robert (n.r. – Tudor), dar nu despre vânzarea lui, ci exclusiv despre un împrumut gratuit pe un an, adică până la 16 februarie 2019, urmând ca, dacă FCSB şi-l doreşte definitiv şi îi va face un contract de jucător profesionist, atunci va trebui să ne plătească grila de formare, precum şi o sumă de bani în eventualitatea vânzării lui la altă echipă, dar nu mai puţin de 75.000 de euro, în caz contrar juniorul urmând a se întoarce la Petrolul” – a explicat Vlad pentru www.gazetaph.ro

Conform sursei citate,şeful executivului clubului găzarilor a mai precizat că împrumutul s-a făcut la insistenţele continue ale familiei lui Robert Tudor, pentru ca juniorul să fie lăsat să joace neapărat la FCSB! 

Totuşi rămâne întrebarea de ce o parte dintre părinţii copiilor aleg ca micuţii să nu mai joace în culorile galben-albastre.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(522 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova