Peluza I Ilie Oană, reacţii dure la adresa lui Cristi Vlad: A ales să renunţe la mai mulţi juniori ai Petrolului, unii dintre ei ajungând la FCSB


7 august 2018

Tensiunile dintre suporterii din cadrul Peluzei I Ilie Oană şi preşedintele ACS Petrolul 52, Cristi Vlad,  sunt departe de a fi stinse. Astfel,după mesajele afişate la partida dintre Petrolul Ploieşti şi Sportul Snagov, încheiat cu scorul de 0-0, ultraşii din acea zonă a arenei ploieştene au postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care menţionează care sunt motivele care stau la baza nemulţumirilor acestora în ceea ce-l priveşte pe Cristi Vlad.  

”Pentru cei care nu au înţeles motivul pentru care noi, Peluza I Ilie Oană, contestăm modul în care Cristi Vlad îşi îndeplineşte atribuţiile de preşedinte al Petrolului, vă vom explica pe scurt.

Să nu uităm faptul că noi, suporterii din cadrul Peluzei I Ilie Oană, am fost cei care am venit cu propunerea ca noul proiect să se construiască în jurul lui  Cristi Vlad. La acea dată, Cristi Vlad a acceptat să fie reprezentantul tuturor suporterilor, ştiind exact ce ne dorim de la o persoană care ocupă funcţia de preşedinte al Petrolului Ploieşti. A acceptat să creeze un Centru de Copii şi Juniori puternic şi să promoveze la echipa mare tinerele talente. A acceptat să fie vocea noastră în dialogul cu orice investitor. Totuşi, odată cu trecerea timpului, Cristi Vlad a impus o barieră între noi, el şi club. Concret, refuză dialogul şi transparenţa. 
Totodată, Cristi Vlad a ales să renunţe la mai mulţi juniori ai Petrolului, unii dintre ei ajungând la FCSB. 
Şi ca să nu vorbim din cărţi vă vom prezenta două situaţii clare.
Robert Tudor, component al Grupei 2003 al Petrolului Ploieşti,  a ajuns FCSB după ce Cristi Vlad a negociat transferul cu Valeriu Argăseală în urmă cu aproximativ trei luni. Asta după ce şi Ianis Stoica a ajuns la acelaşi club. Suntem şi noi curioşi să aflăm de ce Cristi Vlad a uitat că a promis că noul proiect se va baza şi pe tinerele talente din Ploieşti şi de ce a renunţat aşa uşor la cei doi jucători tocmai pentru FCSB. Să înţelegem că Petrolul Ploieşti a ajuns o pepinieră tocmai pentru marea noastră rivală FCSB????
Am dori să ne spună şi nouă Cristi Vlad de când există această colaborare cu respectivul club din Bucureşti.
 De altfel , Peluza I Ilie Oană îl consideră principalul vinovat pentru jocul slab al echipei, acesta fiind direct responsabil cu strategia în ceea ce priveşte transferurile de jucători de la FC Petrolul Ploieşti!”, se arată scris pe pagina de Facebook a Peluzei I Ilie Oană.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(336 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova