INTERVIU Vivi Răchita: Cristi Vlad trebuia să fie toată viaţa alături de ei, pentru că ei l-au pus în funcţia de preşedinte


2 august 2018

Ziarul Incomod a realizat un interviu cu Valeriu Răchită, fost manager general şi antrenor al echipei Petrolul Ploieşti, în care acesta a vorbit despre cei care conduc la ora actuală echipa de fotbal a municipiului şi despre problemele pe care le-a sesizat după ce a fost prezent la meciul amical dintre Petrolul şi Rapid. Vivi Răchită a vorbit şi despre problemele de la stadion, dar şi despre interesele politice care fac ca administraţia locală să nu ajute clubul de fotbal.

Reporter: Aţi fost la meciul Petrolul-Rapid. Cu ce impresii aţi rămas de acolo?

Vivi Răchită: Da, începe campionatul. M-am supărat pe o chestie. Am fost la meciul amical Petrolul – Rapid, am ajuns în lojă, iar acolo erau Tavi Grigore şi Cristi Vlad. Normal că i-am salutat şi Tavi Grigore a dat mâna cu mine, iar Cristi Vlad s-a întors cu spatele şi a plecat.

Reporter: Vorbeaţi recent despre managementul lui Cristi Vlad. Cum vi se pare?

Vivi Răchită: Am spus despre Cristi Vlad că acum doi ani, când l-au pus suporterii preşedinte şi pe urmă i-a trădat, atât de multe cursuri de management avea încât în şase luni cheltuise de 2,5 ori mai mult decât îşi făcuse business plan-ul. Bine, nu îl făcuse el, îl făcuse un specialist şi salvarea a fost că au venit cei de la Veolia. Şi i-am spus, probabil că acele cunoştinţe manageriale, între ghilimele, le avea de la Dan Capră, el a fost cu Dan Capră până la sfârşit, până a ajuns clubul în faliment, spre deosebire de mine, care mi-am dat demisia în 2012, văzând unde se îndreaptă clubul şi am preferat să nu fiu părtaş la stingerea Petrolului. El a rămas până la sfârşit.

Citeşte interviul integral pe Ziarul Incomod


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(262 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova