Sport Suport România - partener tehnic al MFC Ploieşti!


11 iulie 2018

După ce au rezolvat problema bazei sportive de antrenament prin parteneriatul cu Academia de Minifotbal Strejnic, oficialii echipei MFC Ploieşti au ajuns la un acord cu producătorul de echipament sportiv Sport Suport România, o companie românească înfiinţată în anul 2003. Sport Suport produce echipamente sportive la nivel naţional pentru Federatia Romana de Handbal , Federatia Romana de Volei, echipele de handbal CSM Bucureşti, Dunarea Brăila, Corona Braşov, HCM Râmnicu Vâlcea, Club Sportiv Dinamo Bucureşti, SCM Poli Timişoara, AHC Potaissa Turda, Club Sportiv Transilvania Braşov şi acum, MFC Ploieşti se alătură cluburilor selecte partenere Sport Suport .

           În urma acestei colaborări, jucătorii echipei MFC Ploieşti, precum si întreg staff-ul tehnic şi administrativ vor îmbrăcă echipamente, treninguri şi tricouri de prezentare personalizate cu însemnele Sport Suport România!  

Despre Sport Suport

         SPORT SUPORT este o companie romaneasca, infiintata in anul 2003.Am pornit de la pasiunea pentru sport si de la dorinta de a servi la nivel european toate categoriile de organizatii sportive, de la sportul scolar pana la cluburile de traditie.

Sporturi

         Toate disciplinele sportive, chiar si cele de nisa (polo, golf), isi gasesc un partener de calitate in noi. Pentru ca am practicat sportul de performanta, intelegem complet si implementam in munca noastra de zi cu zi conceptul de „fair play”. Spiritul de fair play, onestitatea fata de clienti si profundul atasament fata de valorile pe care sportul le promoveaza sunt lucruri care stau la baza activitatii noastre.

Parteneri

           Partenerii nostri sunt nume importante in domeniul sportului. SPORT SUPORT este distribuitor exclusiv in Romania al firmei UHLSPORT GmbH, detinatorul marcilor de renume KEMPA si UHLSPORT .De asemenea suntem distribuitor exclusiv in Romania al Casal Sport - Franta care ofera o mare diversitate in gama de materiale de antrenament in orice fel de sport outdoor sau indoor.

Echipeaza-te de performanta

          Suntem pentru clientii nostri un bun consilier nu doar in ceea ce priveste produsele si cantitatile comandate, dar si atunci cand este vorba de mixul de marci si cel mai bun raport calitate-pret si de personalizarea echipamentului.

         Avem tehnologie proprie de inscriptionare echipament si, de asemenea, avem parteneri de incredere cu care lucram in cazul solicitarilor specifice (exemple: broderie, culori speciale ale logo-urilor de inscriptionat, etc.) sau daca este vorba de cantitati mari. Orice comanda este servita cu maximum de atentie, indiferent de cantitate. Nu exista, in acceptiunea noastra, client mic sau client mare. Exista doar clienti SPORT SUPORT pe care vrem sa ii tinem aproape.

 www.sportsuport.ro

SportSuport


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(39 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 21 ianuarie 2019
Statistii deprahova