Academia de Minifotbal Strejnic - partener al MFC Ploieşti!


12 iulie 2018

După un sezon încheiat cu o prestaţie onorabila la Cupa României de la Sibiu, conducătorii echipei MFC Ploieşti pregătesc în cel mai mic detaliu sezonul 2018-2019, care se anunţă a fi unul mult mai puternic din punct de vedere valoric, tocmai de aceea, MFC Ploieşti a semnat un parteneriat cu cei care deţin complexul de agrement Academia de Minifotbal - teren ce se afla în imediata apropiere a Aerodromului " Gheorghe Banicescu " Strejnic şi care ofera, acum, pe lângă terenul de minifotbal prevazut cu nocturna, o parcare generoasa, precum si alte facilităţi de relaxare pentru oaspeti : bar,karate,  tenis de masa, loc pentu gratar si terasa. 

 

                      Oficialii echipe noastre au apreciat condiţiile oferite de baza sportiva, mărturisind ca începând din acest sezon, cel puţin o data pe săptămână, băieţii pregătiţi de Gabriel Georgescu se vor antrena pe acest teren în vederea pregătirii noului sezon competiţional ! 

 

                      Preturile de închiriere sunt extrem de tentate comparativ cu alte baze sportive din oras, astfel în cursul zilei preţul este 60 lei/ora , iar pe timp de noapte 80 lei/ora . Trebuie precizat ca locaţia poate fi închiriată şi pentru petreceri, având la dispoziţie 50 locuri . 

 

Pentru informaţii şi rezervări : 0744481624  sau pe Arena de MiniFotbal.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(76 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 21 ianuarie 2019
Statistii deprahova