Fără foc nu iese fum! Petrolul este de vânzare? Reacţia Veolia şi a USP


29 mai 2018

Un articol apărut în urmă cu puţin timp pe site-ul Jurnalul Prahovean, în care se susţinea faptul că ”surse apropiate conducerii clubului ne-au confirmat că un grup de oameni de afaceri din Ploieşti intenţionează să preia echipa de fotbal şi doresc să negocieze cu Veolia România cedarea echipei. În acest sens au avut loc mai multe întâlniri “la ceas de taină” pentru stabilirea unei strategii de preluare”, a creat o adevărată tevatură în mediul online.

La scurt timp după apariţia articolului, reprezentanţii Veolia au transmis un răspuns în care nu au negat că în momentul în care s-ar arăta cineva intenţionat de preluarea clubului, ”Rămân deschişi dialogului cu orice parte interesată să pună umărul la construcţia acestui proiect ambiţios, reevaluând în aceslaşi timp dimensiunea implicării noastre”.


 "Ne-am alăturat echipei Petrolul Ploieşti într-un moment dificil pentru lupii galbeni. Ne-am dorit să ne asigurăm că la Ploieşti se vor pune bazele unei construcţii solide, care să conducă la realizarea obiectivului de a accede în prima Ligă, iar Petrolul să redevină, aşa cum este firesc, un reper în fotbalul românesc.

În tot acest proces, am purtat un dialog constant cu toate părţile implicate în reconstrucţia echipei. Partenerul-finanţator este şi va fi alături de echipă cât este necesar si atata timp cat parteneriatul este considerat benefic pentru acest proiect frumos numit Petrolul Ploieşti.

Menţionăm că, până în acest moment, nu am fost contactaţi de nimeni interesat să preia rolul de partener-finanţator. Rămânem deschişi dialogului cu orice parte interesată să pună umărul la construcţia acestui proiect ambiţios, reevaluând în aceslaşi timp dimensiunea implicării noastre. Vom adopta în continuare o atitudine elegantă şi profesionistă, oricare vor fi evoluţiile viitoare",
au precizat cei de la Veolia într-o reacţie oferită celor de la Jurnalul Prahovean.

Totodată a existat şi o reacţie a fanilor Petrolului Ploieşti. Uniunea Suporterilor Petrolişti a emis un comunicat de presă în care susţin că ”unele grupuri de interese din zona politicului ploieştean asociate cu o minoritate insignifiantă a suporterilor, a început să dea târcoale proiectului Noul Petrolul”

”Uniunea Suporterilor Petrolişti constată cu revoltă că, abia terminat sezonul, unele grupuri de interese din zona politicului ploieştean asociate cu o minoritate insignifiantă a suporterilor, a început să dea târcoale proiectului Noul Petrolul. 
După ce au pus beţe în roate cât au putut la preluarea mărcilor, la stadion, la baza de antrenament, acum după ce proiectul se arată a fi de succes, şacalii dau târcoale, încercând alungarea Veoliei pentru a pune gheara pe un bun, la care nu au nici cea mai mică contribuţie. Asmuţind presa scribace la comandă, lipsită de surse şi deontologie, cercuri din primăria oraşului, aliate cu facţiuni minoritare de suporteri cărora nu le ies unele sau altele dintre pasenţe, aruncă zvonuri mincinoase. USP condamnă vehement astfel de practici kgb-iste şi va asigură că VEOLIA nu a fost şi nu este în negocieri pentru cedarea Petrolului. Jurnalul Prahovean minte! Il somăm să dea pe faţă aşa-zisele surse, iar dacă nu, să retracteze public şopârla de presă, la care s-a pretat. 
HAI PETROLUL!”

Totuşi fără foc, nu iese niciodată fum....


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(376 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova