Show incendiar pe stadionul Ilie Oană creat de fanii Petrolului Ploieşti. Leonard Doroftei, noul membru al Peluzei I Ilie Oană VIDEO


27 mai 2018

După un an nou greu, întreaga suflare petrolistă, formată din fostele glorii ale clubului ploieştean şi suporteri, a sărbătorit sâmbătă în adevăratul sens al cuvântului, pe stadionul Ilie Oană, promovarea în Liga 2 a Petrolului Ploieşti. 

Şi a fost o adevărată fiestă galben-albastră, la care au participat peste 10.000 de petrolişti care nu au ţinunt cont de faptul că formaţia ploieşteană  Petrolul Ploieşti a  pierdut în faţa celor de la Popeşti Leordeni, scor 0-2.

. Devenită tradiţie deja la Ploieşti, suporterii au creat o coregrafie care s-a desfăşurat pe întreg stadionul Ilie Oană.

Printre fanii prezenţi la această partidă s-a numărat şi marele nostru campion pugilist, Leonard Doroftei. Acesta s-a afalt în rândul galeriei de la Peluza I Ilie Oană.

Totodată, fanii aflaţi în cele două peluze, Peluza I Ilie Oană şi Peluza Latină, au creat o atmosferă incendiară la propriu şi la figurat.

La finalul partidei, suporterii aflaţi la Peluza 1 Ilie Oană au invadat terenul şi au sărbătorit alături de jucători promovarea în Liga 2.

Iată imagini VIDEO cu fiesta galben-albastră.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(656 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 20 februarie 2019
Statistii deprahova