Mihai Vanghele duce MFC Ploieşti în finala Cupei LMF Prahova 2018 !


14 mai 2018

 Luni, 14 mai 2018, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport din incinta parcului Sălii Sporturilor Olimpia din Ploieşti, MFC Ploieşti a întâlnit de la ora 20. 30 pr SystemBau, intr-un meci cu miza mare-finala Cupei LMF Prahova, ediţia 2018 ! 

              Aşa cum era de aşteptat, meciul din campionat nu a avut legătură cu cel din Cupa, deoarece SystemBau s-a aparat mult mai bine şi a reuşit sa facă mai puţine greşeli decât în campionat, însă atacul echipei noastre, l-a învins pe portarul Ion Valentin în minutul 14, atunci când Cristi Stanescu l-a învins pe acesta şi ducându-şi echipa cu un picior în finala . După pauza, MFC Ploieşti a încercat sa forţeze golul doi şi după o serie de ratări monumentale ale lui Danut Iancu sau Alex Craciun, SystemBau a fost cea care a restabilit egalitatea în minutul 32 după o eroare a apărării noastre . 

MFC Ploieşti, experta la penalty-uri ! 

          Deşi au dominat jocul de la un capăt la celălalt, meciul a ajuns la penalty-uri, acolo unde cei de la SystemBau au executat primii, însă Mihai Vanghele a aparat impecabil, dandu-le astfel, încredere lui Gabriel Nastae, primul jucător trimis de Gabriel Georgescu sa execute, cel care înscrie şi primul gol, 1-0 ! SystemBau înscrie prin Ionut Enciu, iar MFC Ploiesti ratează prin Florin Ghica . Mihai Vanghele apara execuţia lui Laurentiu Costache, dar Cristi Stanescu ratează şi el pentru MFC Ploieşti! Mihai Vanghele îşi salvează din nou echipa, apărând şutul lui Matache Lucian şi cel care duce MFC Ploieşti în finalaCcupei LMF Prahova, ediţia 2018 este Cristian Arnautu, cel care da startul horei bucuriei chiar la mijlocul terenului !


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(79 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 21 ianuarie 2019
Statistii deprahova