Numele Petrolului Ploieşti apare într-un nou scandal-Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, implicat în jocuri de culise la alegerile FRF?!


24 aprilie 2018

Jurnalistul Cătălin Tolontan a prezentat pe blogul său, tolo.ro, o nouă anchetă în care îl aduce din nou în atenţia opiniei publice pe Mădălin Mihailovici, director general Veolia România, şi în care prezintă o altă faţă a acestuia faţă de cea pe care susţinătorii Petrolului Ploieşti o ştiau până acum.

 Într-o anchetă menită să scoată la iveală cum s-au făcut jocurile pentru alegerea lui Răzvan Burleanu în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Tolontan a prezentat modul în care Mihailovici, “patronul din umbră” al echipei de fotbal Petrolul Ploieşti pe banii societăţii la care lucrează, este şi el implicat în aranjamentul voturilor de la şefia FRF.

Deşi Veolia este doar partener finanţator al Petrolului Ploieşti, la club existând un comitet de conducere, se pare că deciziile sunt luate doar de directorul companiei care finanţează în mare parte formaţia ploieşteană.

Tolontan spune că “blaturile” s-au făcut în teritoriu, nu la centru şi că pentru fiecare echipă s-a discutat cu oamenii cheie care puteau lua decizia în acest sens.

Interesant este că pentru Petrolul Ploieşti s-a discutat cu directorul Veolia, Mădălin Mihailovici.

“În schimb, oamenii lui Burleanu nu doar că au anihilat influenţele politice, dar le-au folosit local în interesul lor.

Plus că, acolo unde echipele au în spate companii, au vorbit direct la sponsori. ”Pentru Petrolul am discutat cu Mădălin de la Veolia”, spune, sigur pe el, Gabi Bodescu, secretarul general adjunct al FRF.

E vorba de Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România.”, se arată în ancheta publicată de sursa citată.

Aşadar, deşi teoretic votul îi aparţinea delegatului clubului, se pare că acesta a votat la comanda lui Mădălin Mihailovici care, în schimbul susţinerii financiare oferite de Veolia, ar avea acum control complet asupra clubului ploieştean.

Reamintim că în toamna anului trecut, Vivi Răchită, fost preşedinte al clubului Petrolul, îl acuza pe Mădălin Mihailovici că are comportament de patron la Petrolul. Ia

 “Vorbeşte ca un patron, din păcate patron pe banii altora şi se vede că se uită mult la Bucureşti la televizor şi ia apucăturile personajului care face schimbări din lojă. (…)

A venit un domn care îşi arogă merite de patron şi îşi depăşeşte condiţia. S-a mai întâmplat de-a lungul timpului la Ploieşti, dar au sfârşit în anonimatul de unde au venit cei care au făcut aşa. (…)

Zvonurile din Ploieşti spun că ei au venit (n.r.: Veolia) pentru că la anul se termină contractele pe care grupul le are cu Primăria şi asta este o formă de presiune (n.r.: contractele se termină în anul în curs). Nu ştiu detalii, doar ce am auzit de la suporteri, se aude că de aceea au venit. Nu ştiu toate elementele, dar aşa vorbesc suporterii, că se folosesc de ei pentru a pune presiune pe Consiliul Local pentru a fi prelungite contractele. Sper să nu fie zvonurile adevărate, pentru că Petrolul nu merită asta. (…)

Dacă tot e transparenţă să ne arate nouă, petroliştilor, un contract de sponsorizare între Veolia şi Asociaţia Petrolul 52, pentru că se zvoneşte că toate sponsorizările sunt făcute printr-o fundaţie căpuşă, nu direct de către Veolia.”, declara la acel moment Vivi Răchită.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(1366 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 21 ianuarie 2019
Statistii deprahova