Se apropie fiesta galben-albastră! Suporterii Petrolului Ploieşti pregătesc o nouă SUPER COREGRAFIE


16 aprilie 2018

Peluza I Ilie Oană se pregăteşte de o nouă fiestă galben-albastră! Suporterii aflaţi în acea zonă a arenei ploieştene vor să sărbătorească promovarea Petrolului Ploieşti în Liga a II a prin realizarea uni noi coregrafii de amploare. 

”Aşa cum v-am promis, şi anul acesta, vom pregăti un spectacol total, ca să serbăm cum se cuvine promovarea în liga secundă! Cum noi nu aşteptăm ceva de la conducere, conform tradiţie, COREGRAFIA VĂ...APARŢINE! Astfel, vă aştept să donaţi cu încredere, dar nu doar pe Western Union sau MoneyGram, pentru ca eu voi reveni în ţara de-abia cu o săptămână înainte de meci, ci pe contul Asociaţiei Peluza I Ilie Oana - RO28BTRLRONCRT0372225401. Toţi cei care vor ajuta vor intra într-o tombolă pentru a primi cadou un abonament pe noul sezon. Cu siguranţă, nu asta contează pentru voi, ci să arătăm ţării..spectacolul de la Ploieşti!

Vă promit că voi face şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru ca acest show să fie unul total! Vă mulţumesc anticipat pentru ajutor.
P.S. Având în vedere, că avem parte de diferite "contre" din multe locuri, vă anunţ de pe acum că mai mulţi oameni de afaceri care şi-au arătat disponibilitatea să ne ajute au fost..contactaţi de alţi oameni şi, totodată, au apărut oameni de bine, care la rândul lor, vor dori să..strângă bani pentru coregrafie, deşi nu îi recomandă nimic şi nu au nicio realizare în spate! Tocmai de aceea, vă rog să donaţi în urnele mobile care vor apărea de etapa viitoare şi doar în acest cont! Toţi cei care o fac îi rog frumos, să confirme aici ajutorul acordat, pentru a fi totul la vedere. Oricum, vom publica şi un extras de cont şi numele şi sumele celor care ne-au ajutat, la fel ca şi până acum! Vă mulţumim!”, a postat Octav Preda, unul dintre reprezentanţii Peluzei I Ilie Oană, pe pagina personală de Facebook.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(546 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 15 decembrie 2018
Statistii deprahova