Test important pentru Petrolul Ploieşti înaintea meciului cu Alexandria


10 aprilie 2018

Finalul acestei săptămâni vine, pentru Petrolul, cu o nouă pauză în campionat, cauzată de faptul că adversara din etapa a 20-a, ACS Urban Titu, a abandonat competiţia încă din tur, dar ploieştenii au găsit soluţia să umple golul din weekend, perfectând un joc de verificare cu o grupare de eşalon secund.

„Lupii” au profitat de faptul că ACS Academica Clinceni are, la rândul ei, etapă liberă în Liga a II-a, astfel încât cele două echipe se vor întâlni într-un meci-test, ce se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 12.00, pe stadionul de la Strejnic.

Altfel, după o ultimă etapă favorabilă din toate punctele de vedere, în urma căreia distanţa faţă de următoarea clasată, AFCM Alexandria, a crescut la cinci puncte, „lupii” au avut parte de o mini-vacanţă în weekend, întorcându-se luni după-amiază la antrenamente. Astăzi, petroliştii s-au pregătit la Strejnic, staff-ul tehnic al „găzarilor” punând accentul pe componenta fizică, asta şi în condiţiile în care până la următorul joc oficial, cel de la Alexandria, mai sunt mai bine de zece zile. Doi jucători s-au pregătit separat, „căpitanul” Claudiu Tudor, cel care continuă programul de recuperare după ce mai vechea accidentare i-a recidivat la Moreni, şi Cristian Andor, mijlocaşul ploieştenilor acuzând uşoare probleme la gleznă.

sursa:fcpetrolul.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(169 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova