Petrolul Ploieşti şi-a consolidat poziţia de lider! Nini Popescu, show pe teren şi în Peluza 1 Ilie Oană. VIDEO


6 aprilie 2018

Cu un prim 11 total schimbat de tehnicianul Romică Ciobanu, Petrolul Ploieşti s-a impus  categoric, scor 4-0, în faţa celor de la Concordia Chiajna 2, în partida care s-a disputat, în această după-amiază, pe stadionul “Ilie Oană”. “  

Asta graţie golurilor marcate de către Nini Popescu (2), Ciocâlteu şi Arnăutu! Totuşi veştile bune vin de la Alexandria, acolo unde   echipă fanion a oraşului  a cedat, tot azi, pe teren propriu cu scorul de 0-1 în faţa celor de Flacăra Moreni! Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul în minutul 50, din penalty, de către Plăcintă.

Revenind la Petrolul Ploieşti, tehnicianul lupilor s-a văzut nevoit să improvizeze o nouă formulă de joc, dat fiind faptul că în lotul au existat mai multe absenţe faţă de formula obişnuită, cauzate de accidentări sau suspendări.

Drept urmare, Ciobanu a propus un “11” oarecum inedit în duelul cu Concordia Chiajna care s-a dovedit a fi formula câştigătoare, şi nu doar la scor, ci şi la spectacol! Asta şi în condiţiile în care, de partea cealaltă, ilfovenii au apelat la 4-5 jucători obişnuiţi cu lotul echipei de Liga I, dar care n-au putut, nici ei, să se opună unui succes absolut meritat al “găzarilor”.

Şi dacă marţi, la duelul cu Tunariul, Petrolul a trebuit să aştepte mai mult de o repriză până când a izbutit să-şi croiască drum spre victorie, împotriva Chiajnei lucrurile s-au aşezat mult mai simplu, încă din prima parte a întâlnirii. Iar cel care a înlăturat rapid presiunea deschiderii scorului a fost NINI POPESCU (13), noul idol al Peluzei 1 Ilie Oană. Acesta a  transformat magistral o lovitură liberă de la 20 de metri, lateral stânga, cu o execuţie prin care a pus, parcă, balonul cu mâna în vinclul din dreapta lui Costache. Amfitrionii au continuat să atace, Nini Popescu (15 şi 30) şi Antoche (18) au trecut de puţin pe lângă golul doi, iar desprinderea a venit la momentul potrivit, chiar înainte de pauză, atunci când Anghel a oprit cu mâna un şut al lui Catană, penaltiul just acordat fiind fructificat de către acelaşi NINI POPESCU (41).

Repriza a doua a venit ca o completare la ceea ce s-a întâmplat în primele 45 de minute, iar CIOCÂLTEU (53) şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, cu un şut expediat, din mijlocul careului, în dreapta lui Costache, rămas, încă o dată, fără replica. Apoi, ARNĂUTU (77), cu o lovitură de cap după un corner băut de către Păun, a semnat cel de-al 15-lea său gol stagional, atacantul “lupilor” permiţându-şi, trei minute mai târziu, să rateze şi o lovitură de pedeapsă, acordată tot după un henţ al unui jucător al Concordiei.

S-a terminat, aşadar, 4-0, Petrolul consolidându-şi poziţia în fruntea ierarhiei Seriei a III-a, cu 50 de puncte adunate după 18 jocuri disputate în acest sezon.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(874 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova