Chedra Tax a învins uşor Viitorul Ploieşti


31 martie 2018

Viitorul a cedat din nou, de această dată la un scor mare, în faţa liderului Chedra Tax. A fost 7-1 în favoarea alb-verzilor, care au reuşit să marcheze primele 5 goluri numai în prima repriză.

 

Iată garnitura utilizată în acest meci:

 

Andrei Nicolescu - Mihai Androne, Jipa Ionuţ - Ilie Ioniţă, Georgian Ghiţă (c) - Bârsan Laurenţiu.

 

Rezerve: Marian Brumariu - Virgil Simionescu - Alin Petrescu

 

Absenţi: Cristian Şchiopu (refuz prezentare), Alexandru Moise (accidentat), Florin Jipa (învoit), Ionuţ Iordache (învoit).

 

Alin Petrescu a marcat la revenire

 

Confruntarea, care s-a desfăşurat pe terenul sintetic de la baza sportivă Kiru Sport, a avut un început favorabil gazdelor, care au deschis scorul după doar trei minute, după ce apărarea asasinilor galbeni a fost făcută şah-mat. La reluare, Georgian Ghiţă a greşit grav, pierzând o minge la jumătatea terenului, iar Chedra nu a iertat, făcând 2-0. Cu un joc slab şi cu o oarecare teamă de a fructifica puţinele spaţii lăsate de adversari, Viitorul s-a văzut condusă cu 3-0. Un scor greu de imaginat, însă galben-negri nu s-au lăsat şi au început atacurile şi, rând pe rând, Mihai Androne şi noul-sosit, Laurenţiu Bârsan, l-au luat la ţintă pe Bogdan Dinu, portarul celor de la Chedra, aflat în zi mare. 4-0 avea să se facă, după ce contraatacurile verzilor s-au dovedit a fi letale, iar cu un minut înainte de finalul primei reprize, Chedra a dus scorul la 5-0.

 

În partea secundă, echipa noastră a mai suferit primirea unui gol; 6-0, şi zarurile păreau a fi aruncate. În minutul 28, golgeterul Viitorului, Alin Petrescu, revenit după o accidentare la spate, a intrat şi, după câteva încercări eşuate de a marca, a reuşit să spargă gheaţa, introducând mingea în poarta verzilor; 6-1. Viitorul a continuat raidul prin Ilie Ioniţă, care a încercat câteva driblinguri spectaculoase, dar Chedra, un monstru al minifotbalului din prezent, nu s-a lăsat şi a mai marcat un gol; 7-1.

 

Una peste alta, cu toate acestea, băieţii în negru au avut o evoluţie curajoasă numai în cel de-al doilea act al meciului. Au jucat bine, ofensiv, căutând în permanenţă să marcheze, dar au fost nevoiţi să plece steagul în faţa liderului, înregistrând astfel al doilea eşec din acest retur. Încrederea din tabăra asasinilor nu s-a pierdut, iar în runda următoare, în care Viitorul va fi gazdă în faţa echipei nou-intrată în Liga A, Alimtex, se speră că va răsări şi soarele.

 

Ionuţ Jipa: „Teama cu care am început partida a dus la înfrângere!”

 

La finalul confruntării, fundaşul Ionuţ Jipa a declarat: Încă din primul minut s-a simţit teama cu care am început partida şi acest lucru a dus la  înfrângere. S-a văzut lipsa de colaborare dintre fundaşi şi mijlocaşi, un alt motiv ce a dus la eşecul nostru. În schimb, mi-a plăcut evoluţia din repriza secundă, în care dorinţa fiecăruia dintre noi, de a reduce din handicap a fost extremă. Acum trebuie să uităm acest eşec şi să ne concentrăm asupra următorului meci care se anunţă a fi unul nu tocmai uşor pentru formaţia noastră!”. 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(121 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova