Cosmin Contra: Nu uit niciodată perioada petrecută la Petrolul Ploieşti


20 martie 2018

Aflat, marţi, la Ploieşti, pentru un antrenament efectuat de către echipa naţională pe „Ilie Oană”, selecţionerul Cosmin Contra şi-a rezervat câteva minute şi pentru o vizită la magazinul oficial al „lupilor”.

''De-abia aştept ca Petrolul să revină în prima ligă. Nu uit niciodată perioada petrecută aici. Ne-am ajutat reciproc, Petrolul pe mine şi viceversa. Fotbalul este sărac fără Petrolul, fara Rapid, fără echipele cu suporteri, tradiţie, istorie. Toate acestea contează şi o dată cu revenirea acestor branduri, campionatul va fi mult mai puternic!'', a declarat Contra intr-o notă de nostalgie a vremurilor foarte dragi lui.

Avându-i alături pe Mircea Dridea şi pe Cristi Vlad, tehnicianul care a condus Petrolul la câştigarea Cupei României în 2013 a primit în dar un tricou al „galben-albaştrilor”, varianta 2017-2018.

Presedintele Vlad nu renunţă la visul său, acela ca într-o zi Cosmin Contra sa devină, iar, antrenorul Petrolului. Dorinta i-a fost transmisă şi selectionerului care s-a arătat deschis la o astfel de varianta: "Sa de-a Dumnezeu ca într-o zi sa te intorci la Ploieşti şi să duci Petrolul cât mai sus. Îi multumesc lui Cosmin pentru tot ce a facut aici şi îl asteptăm acasă!'' i-a transmis Cristi Vlad lui Contra în momentul în care i-a dăruit tricoul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(224 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 12 decembrie 2018
Statistii deprahova