Romulus Ciobanu: Aş vrea ca suporterii să plece foarte mulţumiţi, atât de joc, cât şi de rezultat


9 martie 2018

Romulus Ciobanu va debuta duminică pe banca Petrolului Ploieşti în primul meci oficial pe care formaţia ploieşteană îl va disputa cu ocazia startului de retur al Ligii a IIIa.

Drept urmare, tehnicianul lupilor galbeni a susţinut vineri o conferinţă de presă premergătoare jocului pe care galben-albaştri îl vor disputa împotriva formaţiei CS Sporting Roşiori de Vede.

Ciobanu a susţinut că elevii săi sunt pregătiţi pentru începerea acestui retur şi pentru a se lupta cu fiecare adversar în parte pentru a câştiga fiecare joc. 

” Aşteptarea noastră este să obţinem o victorie categorică,  o victorie care să vină în urma unui joc bun. Consider că suntem pregătiţi pentru începutul acestui retur de campionat, suntem pregătiţi pentru a ne lupta cu fiecare adversar în parte şi să câştigăm fiecare joc. Suntem conştienţi că diferenţa mică de puncte dintre locul I şi locul II ne obligă să câştigăm toate jocurile”, a susţinut Romulus Ciobanu, acest ţinând să precizeze şi faptul că îşi doreşte ca suporterii să plece de fiecare dată de la stadion mulţumiţi atât de joc, cât şi de rezultat.

” Aş vrea ca suporterii să plece foarte mulţumiţi, atât de joc, cât şi de rezultat. Nu mi-ar plăcea să văd o victorie care nu a avut în spate un joc consistent. Pentru asta am emoţii, însă nicidecum că echipa nu va câştiga”, a mai punctat tehnicianul Petrolului Ploieşti.  

Totodată, la conferinţa de presă au fost prezente şi noile achiziţii ale formaţiei ploieştene, Cristian Andor, mijlocaş de bandă stângă, şi Alexandru Ichim, fundaş central.

Andor a susţinut că  a decis să semneze cu Petrolul Ploieşti datorită faptului că  şi-a dorit să joace pentru un club cu tradiţie şi cu suporteri înfocaţi.

”Mă bucur că am ajuns la o echipă cu un asemenea nume şi cu suporteri  numeroşi, adevăraţi. Suntem puternici, am demonstrat asta şi în partidele de pregătire, aşteptăm cu optimism debutul în noul sezon. Doar victoria contează în jocul cu echipa din Roşiorii de Vede la prima apariţie în acest retur de campionat. Ştiu că vor fi mulţi suporteri în tribune şi vrem ca aceştia să plece mulţumiţi la finalul partidei de ceea ce au văzut pe gazon! Şi, în primul rând, de cele trei puncte câştigate”, a declarat Cristi Andor.

Legat de partida de duminică după-amiază,  Alexandru Ichim a spus că îşi doreşte ca echipa să aibă un joc bun, încheiat cu o victorie.

”Ne dorim să facem un joc bun încheiat cu o victorie! Petrolul are nevoie, în fiecare meci, doar de victorie. Sunt convins că vom strânge toate punctele şi de aceea o să arătăm de la meci la meci mai bine! Nu se poate vorbi despre mari diferenţe între eşaloane, atâta doar că aici se bagă piciorul mai tare, apare prudenţa excesivă şi spaţiile apar mai greu. La anul, în liga secundă, vom avea şansa să demonstrăm cum jucăm noi de fapt, cu adversari preocupaţi, la rându-le, să construiască şi să iasă, implicit, la joc! Indiferent de experienţa pe care o ai, este nevoie de adaptare la o nouă echipă. Aici jucăm la Liga a III-a şi toţi suntem la acest nivel. Oricum, trebuie să fim foarte atenţi pentru a evita surprize neplăcute”, a  susţinut Ichim.

Partida dintre Petrolul Ploieşti şi CS Sporting Roşiori de Vede se va disputa duminică, începând cu ora 14.00, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Vezi mai jos întreaga conferinţă de presă difuzată pe FCP TV


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(171 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 15 decembrie 2018
Statistii deprahova