Meci nerecomandat cardiacilor. Tricolorul LMV Ploieşti 3-2 Arcada Galaţi


15 ianuarie 2018

Meci mare, sâmbătă după-amiază, la Sala Sporturilor „Olimpia”, echipa gazdă, Tricolorul LMV Ploieşti, câştigând în faţa valoroasei trupe Arcada Galaţi, 3-2 (25-23, 25-19, 21-25, 17-25, 16-14), la capătul unui meci nerecomandat cardiacilor.

După primele 53 de minute, la finalul primelor două seturi, elevii lui Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu conduceau, deja, cu 2-0 şi cei peste 500 de spectatori prezenţi credeau într-o victorie facilă.

Nu a fost deloc aşa, moldovenii din Galaţi trezindu-se parcă din pumni şi reuşind, în tot atâtea minute, să egaleze ostilităţile pe tabela de scor.

Momentul a fost dificil dar atitudinea trupei noastre a depăşit toate aşteptările. Coordonându-se excelent, plusând cu serviciul şi îngropând, nu odată, mingea în terenul adversarlor, Olteanu&Co. au ridicat sala în picioare!

Setul marilor nebunii

Conduşi în decisiv cu 6-9, “tricolorii” şi-au egalat şi depăşit adversarul după câteva servicii excepţionale ale lui Bartha! S-a ajuns la 14-11, scor la care antrenorul Nicu Harabajiu a solicitat ultimul timp de odihnă. Urma la serviciu Lucas Victor Ferreira Rangel, un voleibalist brazilian folosit în toate cele 5 seturi şi care a excelat la momentul angajării mingilor, unele dintre ele cu grad ridicat de periculozitate! De la înălţimea sa de 208 cm, cu o dinamică perfectă a lovirii balonului, acesta şi-a făcut datoria, astfel că scorul a ajuns egal 14! Au urmat ultimele două puncte ale meciului, cele ale victoriei, Laurenţiu Lică tăindu-şi partea leului la capătul unui meci care a durat 126 de minute!

Celelalte patru seturi

Aşa cum se întâmplă deseori în acest sport, la scorul de 2-0 nimic nu este jucat! Relaxându-se prematur, echipa gazdă permite adversarului să joace fără niciun stres şi, în cazul în care şi jocul o permite, egalarea survine parcă sine-die!

Aşa a fost şi astăzi, după primele două seturi controlate autoritar de trupa noastră survenind momentul de relaxare, suficient pentru ca Despotovski&Co. să egaleze şi… să vrea să şi câştige!

Din fericire nu a fost cazul, Tricolorul rămânând fără umbră în clasament, punctul în plus reuşit astăzi putând reprezenta exact diferenţa care va conta, pe final, pentru marea ambiţie a câştigării campionatului!

Echipa şi… evidenţiaţii!

Tricolorul a început cu Milivojevic, Stulenkov, Lică, Olteanu, Bisette şi Bartha, libero fiind Kroiss. Au mai evoluat Dushkov, Jorna, Kullo şi Carrascco.

Jucătorul meciului a fost Laurenţiu Lică, acesta având 48 de atacuri, cu 19 mai multe decât Olteanu şi 31 faţă de Milivojevic. Au excelat la serviciu Bartha şi Stulenkov, ambii cu contribuţii decisive în seturile 2 şi 5.

Declaraţia antrenorului Sergiu Stancu

La capătul partidei, răsuflând uşurat şi ţinând să mulţumească alături de echipă întregii asistenţe, antrenorul principal Sergiu Stancu, a declarat:
“Sunt deosebit de fericit, băieţii merită toate felicitările întrucât au făcut un meci mare, revenirea de la 6-9 în decisiv spunând multe despre caracterul lor! Sunt privilegiat să conduc o astfel de grupare şi, veţi vedea, mobilizarea aceasta din ultima parte a partidei va avea efecte dintre cele mai benefice! Startul cu dreptul din acest an nu poate decât să mă facă să sper într-un traiect pozitiv care să ne permită să realizăm cele dorite atât de conducere cât şi de aceşti frumoşi spectatori care ne susţin necondiţionat!”

sursa:tricolorullmvploiesti.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(44 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 15 decembrie 2018
Statistii deprahova