Grupul Hooligans, alături de două familii nevoiaşe în prag de sărbători. Gicu Grozav, impresionat de gestul lor VIDEO


23 decembrie 2017

În prag de sărbătoare, gruparea Hooligans din cadrul Peluzei I Ilie Oană a adus spiritul Crăciunului şi în casele  a două familii cărora soarta le-a oferit mult mai puţin decât meritau. Încărcaţi cu cadouri, cei care se fac responsabil de superba atmosferă de pe arena ploieşteană au trăit clipe cu adevărat emoţionante, aşa cum se poate vedea şi în materialul video de mai jos, în momentul în care una dintre cele două familii a dorit să le răsplătească gestul lor cu un colind. 

De altfel, Mezinii familiilor vizitate s-au bucurat şi de autografele primite de la campionul Leonard Doroftei care a făcut parte din surpriza evenimentului caritabil organizat de gruparea Hooligans.

Gestul suporterilor ploieşteni l-au impresionat până şi pe Gicu Grozav, fostul jucător al Petrolului Ploieşti promovând pe pagina personală de Facebook acţiunea ultraşilor.

Iată postarea de pe Facebook a grupării Peluza I “Ilie Oană”

“Petrolul ne-a unit, iar acum suntem o familie. Casa ne este stadionul iar fericirea vine odată cu fiecare clipă trăită alături de echipa noastră.

Peluza I Ilie Oană ne-a învăţat să apreciem şi să ne bucurăm în fiecare zi de această familie pe care am întemeiat-o de zeci de ani.

Tot peluza ne-a arătat ce înseamnă să dai fără să te aştepţi să primeşti ceva la schimb. Ne-a arătat cum în aceeaşi clipă inima îţi este invadată de sentimente precum fericirea, emoţia, dar şi satisfacţia.

De aceea, pentru că mai sunt doar câteva zile până la Sărbătoarea Naşterii Domnului, noi, membrii grupării Hooligans, am decis să aducem spiritul Crăciunului şi în casele a două familii din Ploieşti cărora soarta le-a oferit mult mai puţin decât meritau.

Două familii frumoase, cu nişte copii minunaţi, care erau învăţate să se bucure cu puţinul pe care-l au şi de faptul că sunt împreună. Aceste lucruri le-am citit atât în ochii părinţilor, cât şi în cei ai copiilor.

Însă, noi am vrut să le arătăm că ”Moş Crăciun există” şi că vine din Peluză!

Drept urmare, încărcaţi cu cadouri atât pentru cei mari cât şi pentru cei mici, am păşit în locuinţele acestora pentru a le aduce un nou motiv de fericire.

Mezinii familiilor vizitate s-au bucurat totodată şi de autografele primite de la campionul mondial Leonard Doroftei, cel care a făcut parte din surpriza evenimentului caritabil organizat de gruparea Hooligans.

În încheiere, le mulţumim pe această cale celor două familii pentru modul în care am fost primiţi şi de clipele minunate şi emoţionante trăite împreună cu ei.

În final, îi urăm lui Leonard Doroftei bun venit în rândul familiei Petrolului Ploieşti!„

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(241 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 11 decembrie 2018
Statistii deprahova