Familia Petrolului, unită la ceas de sărbătoare. Mircea Dridea, moment emoţionant VIDEO


8 decembrie 2017

Petroliştii s-au reunit, miercuri seară, pentru ultima dată în 2017.  Însă nu pentru un antrenament, ci pentru banchetul de final de an, ce s-a desfăşurat într-unul dintre saloanele complexului „Ana -Maria Pop”, aceasta fiind, practic, ultima acţiune a „lupilor” înaintea unei binemeritate vacanţe. Evident că de la un astfel de eveniment nu putea lipsi Mircea Dridea, alături de alţi reprezentanţi ai generaţiei de aur precum Virgil Dridea sau Camil Oprişan şi, din perioada mai nouă, Decu Crângaşu sau Ion Cojocaru.

Deasemenea la acest banchet de final de an au fost prezenţii şi reprezentanţii partenerului Veolia, în frunte cu Mădălin Mihailovici, dar şi cei ai suporterilor echipei ploieştene.

Ţinând cont de faptul că atmosfera a fost una în care s-a socializat foarte mult, putem spune că  a fost un prilej bun pentru ca anumite aspecte care nu au funcţionat în ultima perioadă să fie discutate şi clarificate. 

Într-o altă ordine de idei, acest banchet a avut şi un moment special şi emoţionant. Mircea Dridea a luat microfonul în momentul în care, la staţie, a fost pus imnul Petrolului, şi a cântat.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(239 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 15 decembrie 2018
Statistii deprahova