Fenomenul Petrolul Ploieşti! Smiley: Aveţi o echipă foarte bună şi o galerie superbă


6 decembrie 2017

Modul în care a fost ţinută vie flacăra Petrolului Ploieşti nu a avut cum să nu fie remarcată atât de iubitorii fenomenului fotbalistic, dar şi de artişti.

Astfel, modul în tradiţia fotbalului ploieştean a fost reînviată prin implicarea suporterilor ploieşteni, iar pe urmă continuată de parterul formaţiei galben-albastre, Veolia GROUP, l-a impresionat chiar şi pe Smiley.

Aflat la Ploieşti pentru a susţine un concert cu ocazia inaugurării iluminatului festiv, artistul a ţinut să precizeze faptul că apreciază foarte mult tot ce ţine de Petrolului Ploieşti.

”Aveţi o echipă mare aici, Petrolul Ploieşti, dar şi o galerie minunată. Ştiu că sunteţi în Liga a IIIa, dar meritaţi să reveniţi în prima ligă, acolo unde vă este locul. Cu siguranţă veţi reveni. Mi-a povestit foarte mult Cabron despre Petrolul. Aş vrea să se întâmple ceea ce s-a întâmplat la echipa voastră şi la FC Argeş, dar nu cred că se va întâmpla”, a precizat Smiley.

Faptul că Petrolul Ploieşti rămâne una dintre cele mai importante echipe din România o dovedeşte şi numărul de telespectatori care urmăresc meciurile formaţiei ploieştene difuzate atât de Digi Sport , cât şi de FCP TV.

Astfel, conform statisticilor, le meciurile Petrolului din Liga a III a s-au uitat cel mai puţin 59.000 de telespectatori, iar cel mai mult 300.000 de microbişti. Asta se întâmplă în condiţiile în care media telespectatorilor care urmăresc partidele disputate de echipele din Liga 1 este de 200.000 de fanii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(2457 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 10 decembrie 2018
Statistii deprahova