Mădălin Mihailovici, mai nervos ca niciodată! Sursa supărărilor reprezentantului societăţii partener-finanţator


23 noiembrie 2017

Tensiune maximă! Aşa s-ar traduce în două cuvinte  starea de spirit din conferinţa de presă în care conducerea Petrolului Ploieşti l-a prezentat pe Romulus Ciobanu, noul antrenor al formaţiei ploieştene. 


Pentru prima oară în istora clubului ploieştean, întâlnirea cu reprezentanţii Mass-Media nu a început la ora stabilită, ci s-a desfăşurat cu 15 minute mai târziu deoarece a fost nevoie să se aştepte  un microbuz care a adus ziariştii din Bucureşti.

 
Într-un final, când toată lumea a fost prezentă, în faţa tirului de întrebări al reprezentanţilor presei prahovene s-au aflat Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, preşedintele Cristi Vlad, vicepreşedintele Octavian Grigore, preşedintele de onoare Mircea Dridea şi noul antrenor Romulus Ciobanu.


Ceea ce ne-a atras atenţia a fost faptul că se simţea o anumită tensiune în privirile lui Octavian Grigore, Cristi Vlad şi Mădălin Mihailovici, cel din urmă având chiar anumite ieşiri nervoase.


Reprezentantul societăţii care finanţează proiectul Petrolul 52 s-a arătat în primă fază deranjat de faptul că au existat contestaţii în ceea ce priveşte numirea în funcţia de antrenor a lui Romică Ciobanu, acesta punctând totodată şi faptul că au existat discuţii cu un antrenor din Liga 1,dar care nu a corespuns ”din punct de vedere managerial”.

“Da au existat discuţii cu un antrenor din prima ligă. Până la oferta financiară a existat o evaluare managerială. Nu am ajuns la oferta financiară. A fost  o evaluare managerială, iar aceasta a fost cu <> pentru Romică Ciobanu, pentru că în stânga lui Romică, adică subsemnatul, este un manager (…)Vreau să vă rog, domnilor, să înţelegeţi că toate deciziile sunt luate strict managerial! La interviul programat l-am întrebat cum vede lucrurile, cum gândeşte, ce vrea să facă la Ploieşti, dacă cedează la presiune! I-am urmărit reacţiile şi poziţia în mai multe meciuri, nu doar la cel cu Petrolul! Sunt mulţi cei care contestă numirea dar vreau să-I întreb pe distinşii fani ce să se întâmple dacă, peste un an, un an şi jumătate, Petrolul va juca la fel cum o făcea pe vremea lui Contra? Sau cum fac echipele antrenate de Stoican? O să recunoască cineva că evaluarea lui Ciobanu, strict managerial, a fost un succes? Atunci aş vrea să văd discuţii, nu acum, din nimic!””, a susţinut Mihailovici.


Totodată, reprezentantul Veolia a recunoscut într-o oarecare măsură că jocul Petrolului de până acum a fost unul deficitar şi care nu a corespuns pentru o echipă care vrea să promoveze în eşalonul următor fără emoţii.


”Un om nu poate să trăiască în permanent sub presiune, dacă trăieşte aşa se termină.Am câştigat, am câştigat greu de fiecare dată. De multe ori am tremurat. Efectiv nu am mai rezistat presiunii şi am plecat (n.r. înaintea fluierului de final din meciul de la Popeşti Leordeni).”, a mai punctat reprezentantul finanţatorului.
 
Mădălin Mihailovici s-a arătat deranjat că o parte a presei a prezentat anumite declaraţii pe care acesta nu le-a oferit.

 ”Mi-aş mai dori să nu mai apară declaraţii pe care eu nu le dau. Cineva află undeva pe surse că se negociază cu Mourinho, că se negociază cu Guardiola etc. Au fost multe lucruri pe care nu le-am declarat! V-am spus că noi,din punct de vedere managerial, trebuie să facem paşi mici dar siguri! Singurul obiectiv palpabil, acum, este cel al promovării! Asta vrem acum, numai că nu suntem singuri în serie, şi alţii vor asta! Şi am mai spus, de vreo câteva ori, că vom juca decât în iarbă! Şi că nu mor caii când vor câinii! Am spus, aveţi răbdare”, a continuat Mădălin Mihailovici.


De altfel, acesta s-a arătat foarte deranjat că în presă se vorbeşte despre Veolia ca fiind sponsor al Petrolului Ploieşti, ci nu partener-finanţator.


 ”Nu doresc să se mai spună că Veolia este sponsor! Dacă dumneavoastră vă doriţi ca Veolia să fie sponsor, vă rugăm să ne spuneţi acest lucru. Sponsor înseamnă altceva! Dacă vă uitaţi în statutul echipei, o să vedeţi că Veolia este partener finanţator! Veolia pune bani la această echipă şi-i construieşte viitorul! Veolia nu a luat niciun leu, noi am pus totul! Până acum! Dar dacă nu mai doriţi acest lucru, vă rog frumos să ne spuneţi şi putem deveni sponsor.
 Mă adresez celor care, de multe ori, ne numesc sponsorii Petrolului! Este fals, şi eu, personal, am pus bani la această echipă fiind partener susţinător! Bani personali! Toţi cei care au făcut-o îşi doresc binele echipei, nicidecum răul! Cred că ar trebui să nu se uite de unde s-a plecat şi ce eforturi s-au făcut pentru a fi aici! Nu avem nevoie de niciun alt sprijin, nici local, nici din altă parte! Nu mergem pe repede înainte, nu trebuie să ne grăbim şi să facem greşeli care să ne coste! Ne vom bucura, să fiţi siguri, peste câţiva ani, poate trei, poate patru! Vorbesc la vârf, desigur!” a adăugat Mihailovici.


Reprezentantul Veolia s-a arătat uimit de întrebarea legată de ce mesaj le adresează suporterilor care sunt supăraţi pentru că nu i-a întrebat ce părere au în legătură cu schimbărea antrenorului şi numirea lui Romulus Ciobanu.


”Nu ştiu eu rămân uimit de întrebare. Sincer vă spun. Eu v-am spus. Nu pot să judec decât managerial. La urmă trebuie să existe rezultate. Vă aduc aminte că, atunci când Veolia s-a implicat ca partener finanţator, au fost foarte multe voci care au spus că << ăştia sunt praf, nu se pricep la nimic etc>>. Aşa nepricepuţi cum suntem noi, am terminat pe primul loc, am făcut şi meciuri bune, poate şi mai puţin bune, dar deciziile managerilale le ia managerul. Oriunde în lumea aceasta, cel care pune banul, are drept de veto. Vă rog frumos să ne judecaţi în momentul în care nu vom avea rezultate.Revin şi spun: nu se poate face performanţă sub presiune 24 din 24 de ore, nu se poate face repede şi bine. Trebuie răbdare. Sunt momente în viaţă şi în viaţa sportivă în care trebuie să faci mutări şoc!De şah şi mat.Consider că am făcut o mutare de şah şi mat. Am să spun pentru ultima oară că Veolia dacă nu este dorită ca partener, ne repoziţionăm şi putem deveni şi sponsori”, a conchis reprezentantul societăţii partener-finanţator.


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(878 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 15 decembrie 2018
Statistii deprahova