Doar promisiuni! Numirea lui Romulus Ciobanu, o decizie controversată a conducerii Petrolului. Suporterii sunt revoltaţi


22 noiembrie 2017

Schimbarea antrenorului Octavian Grigore,una de altfel necesară ţinând cont de jocul echipei Petrolului, şi numirea lui  Romulus Ciobanu pe banca tehnică a formaţiei ploieştene, nu a adus o schimbare care să mulţumească suflarea petrolistă.

Ba mai mult, tensiunile încep să se acutizeze între o parte a suporterilor galben-albaştri şi noua conducere. Asta pentru că modalitatea de comunicare  nu a făcut decât să creeze anumite aşteptări în ceea ce priveşte echipa Petrolului Ploieşti.

Dacă în urmă cu câteva zile se anunţa faptul că la formaţia ploieşteană va sosi un antrenor cu experienţă în Liga 1, astăzi echipa de promovare a Grupului Veolia a anunţat că formaţia ploieşteană va fi antrenată de Romului Cioban, fostul tehnician al celor de la Alexandria, principala contracandidată a lupilor  pentru promovarea în eşalonul superior şi care se află pe locul 2.

Drept urmare nici vorbă despre acel tehnician cu experienţă şi cu un nume demn de un club precum Petrolul Ploieşti. 

Conform surselor deprahova.ro, decizia de numire a lui Romulus Ciobanu nu a fost prezentată în cadrul Comitetului de Conducere al ACS Petrolul 52. Acest lucru se pare că i-a nemulţumit pe o parte dintre suporterii care au demarat acest nou proiect şi care credeau că măcar  astfel de decizii li se vor comunica din timp şi că li se va solicita şi lor un punct de vedere. 

Cât despre Romului Ciobanu,  CV-ul acestuia nu este unul foarte stufos şi care să prezinte încredere într-un parcurs fără greşeală al Petrolului Ploieşti.

Născut în Dâmboviţa, la Pucioasa, Ciobanu a fost legat, ca jucător, de fotbalul prahovean, evoluând de-a lungul carierei sale la Metalul Plopeni, Astra Ploieşti şi CSM FC Ploieşti, dar are şi prezenţe pe scena primului eşalon, în tricoul lui Poli AEK Timişoara.  Iar, ca antrenor, Romulus Ciobanu s-a aflat pe banca formaţiilor Metalul Plopeni, Rulmentul Alexandria, CS Caransebeş, CS Ştefăneşti şi, ultima dată, AFCM Alexandria, chiar echipa care îi secondează pe „lupi” în ierarhia Seriei a III-a la finalul turului.

„Sunt foarte fericit pentru acest pas făcut şi, evident, extrem de onorat să antrenez la Petrolul. Tot ceea ce pot spune, deocamdată, este că îmi voi folosi toată capacitatea astfel încât să ne atingem obiectivele propuse şi prin contribuţia mea”, a declarat Romulus Ciobanu.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(672 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 19 octombrie 2018
Statistii deprahova