Anunţ important al suporterilor Petrolului Ploieşti de la Peluza I Ilie Oană


14 noiembrie 2017

FC Petrolul Ploieşti  se va deplasa sâmbătă la Popeşti-Leordeni acolo unde se va duela oraşului-satelit al Capitalei, într-un meci contând pentru  ultima etapă a acestui tur de campionat. Partida se va disputa pe arena centrală a localităţii ilfovene, începând de la ora 14.00, şi se anunţă un test cât se poate de serios pentru gruparea pregătită de către Octavian Grigore, în condiţiile în care există o diferenţă de doar două puncte faţă de ocupanta locului doi, FC Alexandria.

Cu doar două egaluri până acum, „lupii” pleacă, desigur, cu prima şansă şi în această confruntare, mai ales că fotbaliştii Petrolului Ploieşti vor avea alături de ei şi al 12 jucător, galeria Lupilor Galbeni.

Drept urmare, suporterii din cadrul Peluzei I Ilie Oană fac  apel către întreaga suflare galben albastră pentru a veni într-un număr cât mai mare în această ultimă deplasare din acest an. Ba mai mult, pentru a facilita transportul fanilor care nu beneficiază de un mijloc de transport, Peluza I Ilie Oană a făcut demersurile necesare pentru a închiria două autocare. 

 

”Peluza I Ilie Oană vine din nou în sprijinul celor care vor să fie alături de Petrolul Ploieşti. Astfel, pentru a facilita transportul la meciul cu Popeşti Leordeni, ultimul din acest tur de campionat, Peluza I Ilie Oană a făcut demersurile necesare pentru a închiria două autocare. Aşadar, cei interesaţi pot suna la numărul de telefon 0721 923 082
pentru a rezerva unul dintre locurile disponibile în cele două mijloace de transport.Preţul biletului este de 15 lei (dus- întors)”, se arată scris pe pagina de facebook a suporterilor petrolişti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(900 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova