Baza sportivă de la Crângul lui Bot, din nou în atenţia aleşilor locali. Noi discuţii între primarul Dobre, reprezentanţii Veolia şi conducerea Fc Petrolul VIDEO


30 octombrie 2017

Primarul Ploiestiului, Adrian Dobre s-a întâlnit luni cu Cristi Vlad, managerul ACS Petrolul 52, şi avocatul celor de Veolia pentru a dezbate din nou problema bazei sportive de la Crângul lui Bot.


După o discuţie de maxim 15 minute, la ieşirea din biroul edilului şef al oraşului, Cristi Vlad a declarat că speră ca această problemă să se rezolve cât mai curând, până la venirea sezonului rece, pentru a putea fi reamenjată respectiva bază sportivă. Totodată, acesta a precizat că edilul sef al Ploiestiului a susţinut că va reintroduce proiectul pe ordinea de zi a şedinţei de marţi.


Vlad a mai susţinut că baza sportivă se află in administrarea Grupului Veolia şi că aleşii locali trebuie să îşi dea acordul de principiu ca Petrolul Ploieşti să aibă acces în respectiva bază sportivă.

Vă reamintim faptul că spaţiul deţinut Primăriei Ploieşti este concesionat către Grupul Veolia deoarece acolo se află zonele de captare a apei potabile a oraşului, însă, până nu demult, şi formaţia ploieşteană beneficia de acces în zona respectivă care deţine şi o bază de antrenament.

Până în prezent s-a invocat faptul că proiectul de Hotărâre care ar fi trebuit să intre de luni bune în dezbaterea aleşilor locali a fost blocat deoarece la Primăria Ploieşti a ajuns o adresă de la Romsilva în care se precizează că pădurile aflate în jurul respectivului spaţiu concesionat de Grupul Veolia aparţin Regiei Naţionale a Pădurilor.

Cu toate că în actul respectiv emis de compania care se ocupă cu protejarea, conservarea şi dezvoltarea fondului forestier proprietate publică a statului român  se face referire doar la pădurile din jurul imobilului, aparatul de specialitate al primăriei nu a dorit să acorde viză de legalitate proiectului de HCL necesar pentru ca ACS Petrolul 52 să facă parte din contractul de concesiune.

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(261 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 19 octombrie 2018
Statistii deprahova