Record de timp pe Poiană pentru o masina de grupa F2


17 octombrie 2017

După ce Gabriel ENE reuşea să obtină titlul de campion naţional al grupei F2 încă de la penultima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, pilotul bucurestean a pregătit o nouă grafică a maşinii Honda Civic EP3 pentru etapa finală, Trofeul Opel.

Pentru a doua oară în acest sezon, Drumul Poienii, celebrul traseu ce face legătura oraşului Braşov cu Poiana Braşov, a devenit gazda celor 90 de concurenţi, în perioada 14-15 octombrie. 

Pilotul echipei Shark Racing a profitat de această ocazie pentru a mulţumi fanilor şi spectatorilor prezenţi pe unul dintre cele mai apreciate trasee din motorsportul romanesc, prin prezentarea unei grafici speciale a maşinii de concurs, precum şi prin batalia cu miimile de secundă.

Încep prin a mulţumi tututor celor implicaţi în aceasta frumoasa lume a sportului cu motor, care an de an vin şi ne susţin şi incearcă să pastreze vechea tradiţie a motorsportului din Romania. Traseul de la Poiana nu m-a iertat nici în acest an şi, din pacate, pe a doua urcare de concurs m-am rasucit datorită faptului ca am intarziat prea mult punctul de franare în acel viraj. Cu toate acestea pe prima urcare am reuşit să obţin cel mai bun timp pe Drumul Poienii de la grupa F2, rezervată automobilelor cu două roti motrice, 2min 30,564 secunde, fapt care mă bucură foarte mult. Modelul Honda Civic EP3 şi-a demonstrat potentialul, fiind cea mai rapidă maşină din grupa rezervată automobilelor cu două roţi motrice în acest sezon. În ceea ce priveşte următorul sezon încă nu am luat o decizie cu privire la grupa la care voi alerga, însă vă pot spune cu siguranţă ca ne vom vedea pe traseele de concurs.” declara Gabriel ENE, campion naţional al grupei F2 din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, in 2017.

Participarea şi titlul de campion al categoriei rezervat automobilelor cu două roţi motrice nu ar fi putut fi realizate de pilotul echipei Shark Racing, fără susţinerea acordată pe parcursul sezonului 2017 de sgmarket.ro - partener principal, Energizer, Pringles, Maximum Speed Energy Drink, Cramele Însuraţei, Amata, Serus, Ideal Media Advertising şi House of Cookies. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(11 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova