Vivi Răchită declară război total noii conduceri a Petrolului Ploieşti


17 octombrie 2017

Vivi Răchită, actualmente manager-antrenor la Sportul Snagov, formaţie care activează la nivelul Ligii a II-a, a  lansat noi atacuri dure la  adresa conducerii Petrolului Ploieşti. în cadrul matinalului de la Digi Sport,  Principala ţintă a fostului jucător, manager şi antrenor al formaţiei ploieştene a fost Mădălin Mihailovici, CEO Veolia.

Iată mai jos declaraţia acestuia:

„La Ploieşti se mănâncă fotbal pe pâine. Suporterii sunt dezamăgiţi pentru că li s-a promis o echipă care să fie la nivelul lor şi proiect pe patru ani care să ducă echipa pe primele locuri în Liga 1. Dar managementul clubului e de nivel inferior pentru că după ce am avut patroni şi preşedinţi de cluburi vânzători de butelii şi şefi de restaurante, acum, la Ploieşti, avem un corporatist patron.

Patron pe banii companiei, care încearcă să fie un fel de personaj de aici de la Bucureşti, care face schimbări din loje. Aşa a făcut şi acest corporatist. Bine, nu prin telefon, a trimis pe cineva, un telefon în două picioare, până la bancă să schimbe un jucător. A intrat în vestiar, nu ştiu în ce calitate … Sunt lucruri care nu sunt în regulă”.

„Nu mai este acea transparenţă de la început şi sper ca lucrurile să nu explodeze pentru că la Ploieşti suporterii sunt iuţi la mânie. Ar fi o tragedie ca Petrolul să nu promoveze. Deocamdată e pe locul doi în seria sa din C, iar Alexandria, după acest egal de la Ploieşti a luat o opţiune importantă pentru promovare”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(212 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 19 octombrie 2018
Statistii deprahova