Gicu Grozav, din nou alături de suporterii de la Peluza 1: Petrolul nostru e nemuritor VIDEO


6 octombrie 2017

Petrolul Ploieşti îşi găseşte un loc cu adevărat important în inima lui Gicu Grozav! Titularizat de noul selecţioner Cosmin Contra în partida cu naţionala Kazahstanului , mijlocaşul ofensiv a avut din nou ocazia să joace pe stadionul Ilie Oană  şi să trăiască victoria Românie aşa cum o făcea odată, la Petrolul Ploieşti,  în vremurile de glorie ale clubului galben-albastru.


Şi dacă nu este pe teren, unde se poate simţi Gicu Grozav mai bine dacă nu între suporterii ploieşteni. Astfel, la finalul meciului câştigat de tricolori cu 3-1, acesta a urcat în mijlocul fanilor de la Peluza I şi, precum un adevărat lider de galerie, Gicu a dat tonul la distracţie. Se citea  pe faţa lui mândria că este din nou ”acasă” şi că poate fredona cântecul lui preferat, ”Petrolul nostru e nemuritor”. În acele momente parcă nici vicotoria cu 3-1 nu mai era atât de importantă pe cât faptul că acesta revenise în rândul Lupilor Galbeni. 

Acum nu rămâne decât ca întreaga suflare petrolistă să aştepte ca formaţia ploieşteană să revină acolo unde îi este locul şi poate că astfel de momente vor fi retrăite alături de Gicu Grozav, cel care în momentul respectiv va purta din nou tricoul Petrolului Ploieşti.


Deprahova.ro vă prezintă în materialul video de mai jos momentele petrecute de Gicu Grozav printre suporterii de la Peluza I Ilie Oană.


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(1149 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook


Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 21 septembrie 2018
Statistii deprahova