Victorie cu un gust amar la Roşiorii de Vede provocat de un joc slab al Petrolului Ploieşti


3 septembrie 2017

Prima deplasare, prima victorie pentru Petrolul Ploieşti! Formaţia ploieşteană a reuşit să se impună, sâmbătă, împotriva celor de la  Sporting Roşiorii de Vede cu scorul de 1-0.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 8, printr-un penalti transformat  perfect de  Sergiu Arnăutu.

Centralul Adrian Comănescu a arătat fără să ezite punctul cu var, după  ce  pătrunderea lui Saim a fost oprită neregulamentar de portarul Buşcă. Asfel, din minutul 8 tabela arăta 0-1! 

Îngrijorător  este faptul că, după ce jucătorii Petrolului au deschis scorul în faţa unei echipe vizibil speriată de numele adversarului, lupii nu au reuşit să mărească diferenţa de pe tabela de marcaj, cu toate că ocazii au mai existat la poarta celor din Roşiori.

Practic s-a putut vedea cum jocul formaţiei ploieştene are suferit de la o partidă la alta, lucru care ar trebui să-i dea de gândit antrenorului Octavian Grigore.

În partida Sporting Roşiorii de Vede, tehnicianul formaţiei ploieştene a testat o nouă formulă de joc, Tavi neavând cum să se bazeze pe  Claudiu Tudor, acesta fiind uşor accidentat.

  Deasemenea, pentru prima dată,  din primul 11 a lipsit şi Daniel Chiriţă, fundaşul central decizând  să rămână la Ploieşti în urma unor discuţii purtate  cu Octavian Grigore şi care au avut la bază anumite  raţiuni tactice.

 

Tehnicianul formaţiei ploieştene mai are la dispoziţie cinci zile până la partida pe care Petrolul Ploieşti o va disputa pe tern propriu împotriva celor de la AS Aninoasa pentru a reuşi să schimbe jocul elevilor săi.

 Totuşi, vorbim despre o echipă care îşi doreşte şi şi-a asumat să promoveze în Liga a IIa. Drept urmare, un joc incert nu-şi are locul în contextul acestui obiectiv important.

 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(550 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 18 iulie 2018
Statistii deprahova