Cosmin Contra:Petrolul i-a dat cu terenul în cap lui Plzen cu mai puţini jucători valoroşi decât Steaua


7 august 2017

Antrenorul care a adus cea de-a treia Cupă a României la Ploieşti,Cosmin Contra, actualmente tehnician al celor de la Dinamo Bucureşti, a reaminti în cadrul unei confirenţe de presă faptul că ”Petrolul i-a dat cu terenul în cap lui Plzen cu mai puţini jucători valoroşi decât Steaua".

 

"Acestea sunt lucruri anormale, ar trebui să existe respect! Cei de la Steaua să nu uite că Petrolul, cu mai puţini bani investiţi, a avut acelaşi rezultat cu Plzen, în urmă cu câţiva ani. Şi să nu uite cei de la Steaua că, în ciuda investiţiilor din ultimii ani, nu au câştigat campionatul. Să nu uităm că atunci când au jucat cu echipe bune din Spania, Anglia sau Italia au fost scoruri de maidan. Asta e diferenţa şi, vrem sau nu, putem să ne batem doar cu echipe din Cehia, Polonia, din ţări cu un fotbal apropiat de al nostru.

Răutăţile astea ar trebui să rămână deoparte. E foarte bine că s-au calificat, dar haideţi să-i vedem cu o echipă precum Sporting Lisabona. După ce o elimină şi se califică în grupele Ligii Campionilor, vom ridica fustiţa. Dar, deocamdată, s-au calificat cu Plzen. Petrolul i-a dat cu terenul în cap lui Plzen cu mai puţini jucători valoroşi decât Steaua",
 a spus Contra.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(919 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateCopyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 18 iulie 2018
Statistii deprahova