Ziua şi noutate în lotul „galben-albaştrilor”, încă un jucător semnând, astăzi, cu FC Petrolul Ploieşti.


13 iulie 2017

„Lupii” şi-au asigurat serviciile lui Marius Paul Antoche (25 ani, 1.84 m), jucător care poate evolua atât pe postul de mijlocaş defensiv, cât şi pe cel de fundaş central. Născut la Vatra Dornei, dar format la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu” şi, ulterior, la juniorii Sportului Studenţesc, Antoche a evoluat, de-a lungul carierei, pentru CS Otopeni, CS Baloteşti, Unirea Târlungeni şi, din 2014, din nou la CS Baloteşti, în ultima ediţie a Ligii a II-a bifând 26 de prezenţe (21 ca titular) şi 2 goluri marcate.

Astfel, după Puchea, Arnăutu, Lambru, Ciocâlteu şi Bolboaşă, Antoche este cea de-a şasea mutare oficializată de către Petrolul în această vară, oficialii ploieştenilor ajungând la înţelegeri verbale şi cu alţi jucători, ce sunt aşteptaţi să se prezinte, luni, la reunirea echipei.

Ultima dată la UTA Arad, acolo unde a jucat 35 de meciuri în ultima stagiune, mijlocaşul Marius Chindriş (26 ani), fost internaţional U19 şi U17, şi-a dat acordul pentru a îmbrăca tricoul Petrolului, la fel cum a făcut-o şi Alexandru Vagner (27 ani, fundaş dreapta/mijlocaş dreapta), jucător cu 120 de prezenţe în Liga I, la Concordia Chiajna, FC Braşov, ASA Tg. Mureş şi Gloria Bistriţa. Foarte aproape de Petrolul este şi mijlocaşul Tudor Saim, cel care va întregi lista jucătorilor „U19” şi care are deja experienţa celui de-al treilea eşalon, el având 26 de meciuri (dintre care 24 ca titular) jucate şi 8 goluri marcate în stagiunea trecută pentru Olimpia Rm. Sărat.

De asemenea, este posibil ca la primele antrenamente să apară şi alţi jucători, Octavian Grigore intenţionând să aibă lotul în mare parte definitivat în cantonamentul de la Braşov, din perioada 26 iulie-4 august.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(127 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate

rss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2018 deprahova
Actualizat: 20 ianuarie 2018
Statistii deprahova