Senatorul Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: Lipsă de reacţie a guvernanţilor PSD faţă de norii negri care se adună peste economia mondială


22 ianuarie 2019

Senatorul Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova, a criticat dur Guvernul Dragnea-Dăncilă pe motiv că executivul României nu reacţionează în urma avertizărilor venite din partea Fondul Monetar Internaţional în ceea ce priveşte intensificarea tensiunilor comerciale care ar putea submina creşterea economică globală, FMI anticipând o rată de creştere de 3,5% în 2019, sub estimarea din octombrie 2018, de 3,7%.

Liderul liberalilor prahoveni consideră că guvernanţii ”sunt rupţi de orice realitate economică internaţională, lumina venind exclusiv de la Daddy, atunci când acesta nu e plecat în vacanţe prelungite”.

”Lipsă de reacţie a guvernanţilor PSD faţă de norii negri care se adună peste economia mondială.

Scăderea prognozei FMI privind creşterea economică globală pentru 2019 ar trebui să împingă Guvernul Dăncilă la multă reţinere în acţiunile populiste pe care le pregăteşte pentru acest an. De asemenea, pentru a se evita efectele unui dezastru, ar trebui întărită economia prin diminuarea fiscalităţii.

Dar Vâlcov şi Teodorovici merg în direcţia inversă – creează premisele unui tsunami economic care ar putea să se abată asupra României.

Mi se pare absolut şocantă lipsa de reacţie din partea factorilor de decizie de la Bucureşti. Ei sunt rupţi de orice realitate economică internaţională, lumina venind exclusiv de la Daddy, atunci când acesta nu e plecat în vacanţe prelungite.

În contextul modificărilor în domeniul fiscal din ultima perioadă, ministrul Finanţelor şi cel al Economiei au obligaţia să ne prezinte cât mai curând proiecţiile referitoare la efectele unei eventuale crize economice globale”, a scris senatorul Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova, pe pagina personală de Facebook.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(27 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook

Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 22 februarie 2019
Statistii deprahova