De ce primarul Andrei Volosevici nu este exclus din PNL. Explicația Robertei Anastase

De ce  primarul Andrei Volosevici nu este exclus din PNL. Explicația Robertei Anastase

Roberta Anastase, președintele PNL Ploiești, a anunțat marți, în cadrul unei conferințe de presă faptul că reprezentanții liberalilor din legislativul ploieștean îi vor face de acum opoziție primarului Andrei Volosevici. Reacția vine în contextul în care edilul șef al municipiului a anunțat că va candida din partea PSD pentru un nou mandat la Primărie.

"Vreau să fiu foarte clară. Grupul consilierilor PNL se poziționează în opoziție față de primarul Andrei Volosevici și ca de fiecare dată de partea cetățenilor. (...) Noi pe ploieșteni nu-i abandonăm și vom continua să ne luptăm pentru ei. Domnul primar, până în acest moment, nu a demonstrat nicio secundă că se luptă să realizeze ceva pentru municipiul Ploiești", a acuzat Roberta Anastase.


Roberta Anastase a mai spus că se aștepta ca Volosevici, în prezent suspendat din PNL, să-și dea demisia din partid imediat ce și-a anunțat candidatura din partea PSD.


"Este o chestiune de onoare. Mă așteptam, la modul onest, ca după anunțul <<Voi candida la PSD>>, mă așteptam ca firesc să găsesc la sediu o demisie din PNL semnată Andrei Volosevici. Așa ar fi fost cinstit, așa ar fi fost sincer, așa ar fi fost o consecință logică a acestei declarații. (…)
Eu nu l-aș da afară (din PNL - n.r.). Aș lăsa ca ploieștenii să vadă cine este cu adevărat, și această parte a lui care este poate mai puțin vizibilă, dar care face parte din personalitatea actualului primar", a mai adăugat Roberta Anastase.