Război total între primarul Dobre și viceprimarul Ganea

Război total între primarul Adrin Dobre și viceprimarul Cristian Ganea. Prin intermediul unui comunicat de presă, Dobre la atacat dur pe colegul său de la etajul 3 al Palatului Administrativ prin intermediul unui comunicat de presă emis de Primăria Ploiești.

Iată comunicatul de presă:

Observând cu îngrijorare că viceprimarul Cristian Ganea, aflat în campanie electorală în interiorul propriului partid pentru un loc eligibil la parlamentare, încearcă să implice și instituția Primăriei Ploiești în acțiunile sale politice, primarul Adrian Dobre îi reamintește acestuia următoarele:

1. Campania electorală se desfășoară doar după orele de program!

2.Funcția de viceprimar vine și cu obligația de a rezolva problemele stringente aflate în fișa postului – cum este situația de la Clubul Sportiv Municipal. Este inadmisibil ca din aceste sarcini să le selectezi doar pe acelea care îți pot aduce beneficiu electoral, furnizând opiniei publice informații inexacte despre activitatea primăriei! 3.

Este imoral și lipsit de etică să induci în eroare opinia publică asupra unor chestiuni care țin de activitatea primăriei și primarului, pornind de la premisa că, pe termen scurt, obții simpatia membrilor de partid! Este momentul ca aceste practici să înceteze, chiar dacă până recent ele erau o cutumă a celor care au condus Primăria Ploiești.

De asemenea, având în vedere apropierea campaniei electorale, primarul Adrian Dobre le reamintește tuturor membrilor de partid angajați în Primăria Ploiești, indiferent de culoarea politică, faptul că este interzis să se folosească de funcțiile pe care le dețin în cadrul instituției pentru a obține beneficii electorale.

În caz contrar, ca șef al unei instituții aflate în serviciul cetățeanului, primarul va lua toate măsurile care se impun pentru sancționarea celor responsabili de nerespectarea atribuțiilor de serviciu.” se arată în comunicatul instituției.