REZULTATE VOT PLOIEŞTI 2016. Mesajul Grațielei Gavrilescu transmis ploieștenilor

REZULTATE VOT PLOIEŞTI 2016. Grațiela Gavrilescu, candidatul ALDE pentru funcția de primar al Ploieștiului, s-a poziționat  pe locul 3 în opțiunea de vot a ploieștenilor, aceasta fiind votată de 7.434 de alegători (11.16%).

După ce a aflat rezultatul oficial,  Gavrilescu a dorit să transmită locuitorilor orașului reședință de județ următorul mesaj;

Dragi ploieșteni,

Vă mulțumesc tuturor acelora dintre dumneavoastră care, votându-mă, ați investit încredere în mine și în proiectele pe care vi le-am propus pentru orașul în care trăim!

Nu ați fost puțini deloc!

Nu SUNTEM puțini noi, cei care credem și ne păstrăm speranța că municipiul Ploiești se poate schimba în bine.

Ca liberal autentic, respect, însă, voința majorității:

Îl felicit pe noul primar și îi doresc un mandat bun, liniștit și eficient.

Depinde numai de dumnealui să fie așa!

Doresc, de asemenea, să le mulțumesc echipei mele de campanie, colegilor înscriși în cursa pentru Consiliul Local Ploiești, pentru Consiliul Județean, dar și prietenilor care au candidat pentru funcții de primari și consilieri ALDE în celelalte localități ale județului. M-au susținut, i-am susținut, suntem o echipă!

Le mulțumesc, nu în ultimul rând, contracandidaților mei, care au respectat dreptul dumneavoastră de a fi corect informați și au manifestat fair-play în competiție. Îi felicit pentru asta și le doresc succes în continuarea activității dumnealor.

Dragii mei,

Chiar dacă numărul voturilor nu m-a propulsat în funcția de primar, eu sunt aceeași și voi rămâne Grațiela PENTRU PLOIEȘTI!

În calitate de copreședinte al ALDE Prahova, vă asigur că grupul nostru de consilieri va promova și va vota numai acele proiecte bune pentru Ploiești și că ne dorim ca noul Consiliu Local să devină ceea ce legea i-o impune: forul legislativ al municipiului.

Încă o dată, vă mulțumesc, din suflet, și vă doresc să vă bucurați de liniște și fericire, acasă și în orașul pe care îl iubim cu toții atât de mult!

Grațiela pentru Ploiești! ”