Iulian Teodorescu, atac dur la PSD: Pentru putere și numai pentru putere au făcut un joc

Recent trecut de la ALDE la PRM,  fostul primar interimar Iulian Teodorescu a anunțat  marți , în cadrul unei conferințe de presă, faptul că va candida la Primăria Ploiești din partea Partidului România Mare. Cu această ocazie, Teodorescu a explicat care au fost motivele care l-au determinat să  se înscrie în PRM.

”Nu este o trecere de la dreapta spre stânga, ci este o trecere spre România. Este o trecere spre ce aș dori eu și apropiații mei să se întâmple cu România. Încercăm o relansare a Partidului România Mare pornid în primul rând de la toleranță și de la o altă viziune asupra modului de a face politică”, a spus Iulian Teodorescu.

Legat de activitatea sa din perioada în  care era primar interimar al Ploieștiului, Teodorescu a spus că:

”A fost un mandat extrem de scurt și regret faptul că nu am fost mai vocal pentru că dacă aș fi fost nu s-ar fi risipit ușor o anumită conjunctură politică. Nu eu am încălcat protocoalele între ALDE și PSD. A fost încălcat de PSD. Pentru putere și numai pentru putere au făcut un joc care nu cred că a priit nici organizației PSD, nici ploieștenilor. În 9 luni de zile a trebuit să rezolv o serie întreagă de  probleme apărute în Ploiești. Spre exemplu situația creditului de la Hale pe care a trebuit să-l stopez pentru că era o pagubă  pentru Ploiești, continui cu parcarea supraterenă, continui cu ceea ce au însemnat proiectele europene, unde legislația a făcut ca proiecte începute în 2011 să treacă la lucru efectiv abia în 2014 sau la începutul lui 2015. Deci, din cauza legislației stufoase și a birocrației a trebuit să o rezolvăm în câteva luni de zile ceea ce se putea să se facă în 4-5 ani. Nu s-a putut face totul,dar asta nu înseamnă că Ploieștiul este astăzi în degringoladă sau că are sacul gol. Nu! Ploieștiul are bani, iar Guvernul României va sprijini efectiv administrațiile care au nevoie de sume de bani pentru a finaliza lucrările pe fonduri europene. Sincer, am încredere în acest guvern tehnocrat”.