Viceprimarul Cristian Ganea: Mi-am propus să devoalez toate încercările de manipulare ale domnului Dobre Adrian


21 decembrie 2018

Balul Filarmonicii Ploieşti crează noi tensiuni în rândul administraţiei publice ploieştene. Viceprimarul  Cristian Ganea l-a criticat dur pe primarul Adrian Dobre, acesta susţinând că edilul şef al oraşului  ”îşi arogă organizarea unor evenimente la care au muncit echipe întregi de oameni, oameni fără interese politice, fără implicare în campaniile electorale, oameni dedicaţi şi pasionaţi de meseria pe care chiar o respectă”.


”Suntem în prag de sărbători şi sunt uluit să văd că, în egoismul lor nemărginit, unii colegi din administraţia locală continuă să fie preocupaţi de propria imagine. Sunt absolut şocat când văd că interesele ploieştenilor sunt puse pe ultimul loc, în timp ce pe primul se află interesele politice şi campania electorală timpurie.

Şi mă refer aici la primarul Adrian Dobre, care de ceva vreme se concentrează numai pe câştigarea capitalului de imagine, furnizând presei informaţii trunchiate, modificate, dar din care să rezulte că este un un primar care se implică. Totul, doar la nivel de vorbe şi comunicate de presă.

Pentru că cetăţenii să fie corect informaţi, mi-am propus să devoalez toate încercările de manipulare ale domnului Dobre Adrian. Concret, acest "liberal", fără nicio jenă, se laudă în spaţiul public cu munca altora. Nu am putut să trec cu vederea ultimul derapaj de acest fel.

Dobre Adrian şi "PNL"-ul din care provine îşi arogă organizarea unor evenimente la care au muncit echipe întregi de oameni, oameni fără interese politice, fără implicare în campaniile electorale, oameni dedicaţi şi pasionaţi de meseria pe care chiar o respectă.

Aici mă refer la "Balul Filarmonicii Paul Constantinescu Ploieşti", un eveniment de răsunet la nivel naţional, o iniţiativă de excepţie a celor care au reuşit să readucă strălucirea Filarmonicii ploieştene. 
Pe 22 decembrie va avea loc acest eveniment cultural care ne onorează, iar pentru asta trebuie să le mulţumim multor oameni cu suflet mare din Primăria Ploieşti., conducerii Filarmonicii, dar şi celor care, necondiţionat, fără a avea funcţii publice, au contrinuit la organizarea în detaliu a Balului Filarmonicii.

Îmi permit să îl nominalizez aici pe Vlad Mateescu, directorul Filarmonicii, recunoscut pentru pasiunea cu care îşi începe fiecare zi în Filarmonica şi pentru eforturile de a ridica instituţia pe care o conduce la nivelul pe care îl merită, nivel care, din nepăsarea unora, a scăzut în ultimii ani.

Vreau ca ploieştenii să fie mândri de faptul că avem un oraş fruntaş la capitolul cultură, însă trebuie să fim conştienţi şi de forţele din spatele acestei îmbucurătoare realităţi. Dragi ploieşteni, în cadrul Primăriei Ploieşti, suntem o mână de oameni care se încăpăţânează să facă lucruri bune, care să dăinuiască peste ani. 

Atât eu, cât şi viceprimarul George Până, am sprijinit nemijlocit aceste proiect al Filarmonicii, însă nu am considerat că este necesar să transmitem comunicate de presă autolaudative. Ne-am bucurat că am putut ajuta şi am sperat că totul va decurge frumos, natural şi că ploieştenii vor aprecia munca tuturor acestor oameni. Tocmai din acest motiv, am fost şocat să aflu că cel care şi-a revendicat meritele pentru toate eforturile noastre. 

Regret că trebuie să transmit astfel de mesaje, însă vreau să se înţeleagă foarte bine un lucru: Nu permit ca munca tuturor colegilor mei, destinată strict ploieştenilor, să fie furată de un primar care nu a făcut nimic pentru urbea noastră. Care nu a reuşit, de la începutul mandatului, decât să saboteze administraţia, să blocheze aplicarea proiectelor şi, după cum ne-am convins cu toţii, să îşi bată joc de ploieşteni.

Voi continua să lucrez cu toţi acei oameni care privesc înspre interesele cetăţenilor şi voi fi cel mai mare duşman al celor care îşi închipuie că pot câştiga alegerile în baza unor vorbe goale sau comunicate de presă”, a susţinut viceprimarul Cristian Ganea.

Reacţia edilului vine după ce pe pagina de Facebook-ul a PNL Prahova a apărut următorul mesaj:
Eleganţă şi rafinament la Ploieşti! Filarmonica “Paul Constantinescu” te invită la Bal

Dacă vreţi să aveţi parte de un moment poate unic în viaţă, în preajma Sărbătorii Crăciunului, vă recomandăm să participaţi la Balul Filarmonicii ”Paul Constantinescu” din Ploieşti

Evenimentul va avea loc pe 22 decembrie, de la ora 18.00 în Sala Coloanelor din incinta Palatului Culturii din Ploieşti.
Organizatorii, Filarmonica Filarmonica ”Paul Constantinescu” şi Primăria Ploieşti, condusă de primarul liberal Adrian Dobre, promit că vă veţi bucura din nou de eleganţa şi rafinamentul unui eveniment unic, aflat acum la cea de-a doua ediţie.
Pe scenă vor urca orchestra simfonică, la al cărei pupitru dirijoral se va afla maestrul Ilarion Ionescu Galaţi, şi Ploieşti Jazz Trio. Dress code: black tie!
Detalii despre eveniment şi despre preţul biletului puteţi obţine pe www.filarmonicaploiesti.ro
În Prahova sunt 56 de primari liberali. Adrian Dobre este unul dintre ei.
În Prahova liberalii fac diferenţa!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(120 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova