Alexandri Nicolae: Am făcut politică de ani de zile şi am ajuns la concluzia că PSD a rămas singurul partid care nu doar vorbeşte, ci şi face


14 decembrie 2018

După o lungă perioadă în care a stat departe de mediul politic, Nicolae Alexandri a decis să se înscrie în PSD Ploieşti. Actualul director al TCE a fost unul dintre cei importanţi membri ai PNL Prahova. A demisionat din PNL în luna mai a acestui an. 

Nicolae Alexandri a fost unul dintre cei mai vechi membri PNL. De-a lungul timpului, a deţinut mai multe funcţii de conducere în organizaţia din Ploieşti. dar şi în filiala Prahova a partidului.

A fost, de asemenea, om de bază în campania electorală pentru actualul primar Adrian Dobre, beneficiind de capital electoraj major, în special în zona de sud a oraşului Ploieşti.

 

Nicolae Alexandri şi-a dat demisia din PNL în luna mai a acestui an, având nemulţumiri atât în ceea ce priveşte activitatea politică a partidului, cât şi modul în care primarul Adrian Dobre conduce Primăria Ploieşti şi abordează problemele grave cu care se confrunţă cetăţenii oraşului.

 

La 7 luni de la demisia din PNL, Nicolae Alexandri s-a înscris în PSD Ploieşti.

Am depus o adeziune la PSD, aştept să fie validată. Este o opţiune politică a mea de ultim moment. care nu are legătură cu ceea am făcut până acum. Am făcut politică de ani de zile şi am ajuns la concluzia că PSD a rămas singurul partid care nu doar vorbeşte, ci şi face“, ne-a declarat Nicolae Alexandri.

sursa: Ziarul Incomod


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(483 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova