Viceprimarul Ganea răspunde atacurilor:Pobabil că Dobre vrea să se şi răzbune pentru că am refuzat să particip la încercarea lui de a majora taxele şi impozitele în oraş


13 decembrie 2018

Continuă războiul declaraţiilor pe Facebook între primarul Adrian Dobre şi viceprimarul Cristian Ganea. După ce Adrian Dobre l-a criticat pe Cristi Ganea prin intermediul unei postări pe pagina PNL Prahova pe tema proiectului privind majorarea tarifelor la parcare în Ploieşti, Ganea a reacţionat şi l-a atacat la rândul său pe edilul-şef.

Viceprimarul Ganea spune că Adrian Dobre a “aruncat o nouă fumigenă” şi că, “probabil din disperare, aruncă în spaţiul public calomnii la adresa sa”, conducând oraşul de pe Facebook”.

“Dragi ploiesteni, indiferent ce simpatii politice aveti, este important sa ajunga la dumneavoastra adevarul. Sunt extrem de deschis si imi doresc ca fiecare dintre dumneavoastra sa poata concluziona in baza unor informatii reale. Astazi, primarul Adrian Dobre a aruncat o noua fumigena, tocmai pentru a masca incapacitatea dovedita pe care o are in a manageria aceasta urbe. Iata cum Dobre, probabil din disperare, a inceput sa arunce in spatiul public informatii eronate, ba mai mult, calomnii la adresa mea. Si in timp ce in primarie, Dobre nici nu ma cheama la sedinte sau intalniri, dar nici nu se consulta cu mine sau cu viceprimarul Pana in luarea deciziilor, pe retelele de socializare, Dobre este extrem de virulent si ”curajos”. Subiectul de astazi este modificarea tarifelor de parcare in Ploiesti. Dobre a declarat, cu un tupeu greu de imaginat, ca proiectul de hotarare de consiliu initiat de mine este : ”o incercare de a acoperi incompetenţa şi reaua intenţie a directorilor numiţi politic de majoritatea PSD – ALDE din Consiliul Local”.
Domnule primar, acest proiect are la baza munca mai multor specialisti in ceea ce priveste fluidizarea traficului in municipiu. Nu va bateti joc de oamenii care chiar muncesc si cauta solutii pentru acest oras sufocat.
Probabil Dobre incearca cu aceste declaratii ”spumoase”, dar total false, sa ii faca pe ploiesteni sa uite. Ce? Pai sa uite toate gafele, esecurile si lipsa de implicare a primarului Dobre. Sa uite ca autobuzele cu care s-a laudat edilul au defectiuni, sau ca nu a fost capabil sa asigure in plina vara dezinsectia in Ploiesti. Sau sa uite ca nu a fost in stare sa gestioneze toate problemele reale ale orasului. Pobabil ca Dobre vrea sa se si razbune pentru ca am refuzat sa particip la incercarea lui de a majora taxele si impozitele in oras. Ii cer public primarului Dobre sa faca acuzatii doar cand are si dovezi in acest sens. In rest, toate incercarile lui de a ma discredita, imi rezerv dreptul de a le demonta cu argumente pertinente. PS: Daca Adrian Dobre era intr-adevar preocupat de subiectul parcarilor, ne chema la discutii. Dar Dobre este preocupat strict de campania sa electorala. Asa a inteles acest primar ca se conduce un oras: pe Facebook. Din acest motiv nu il veti vedea niciodata PE TEREN!”, a scris viceprimarul Cristian Ganea pe Facebook.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(112 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova